zkm

IZLOG

IZLOG

I dok sjediš u izlogu napuštenog dućana i prizori se nižu po logici uličnog događanja, a ti sam sebi stvaraš objašnjenja, zapravo stvaraš vlastitu priču ili ti se ona sama nameće, pa si je prisiljen stvarati. Publika sjedi u izlogu, gledajući ulicu na kojoj se režirani događaji smjenjuju sa zbunjenim licima slučajnih prolaznika i putnika u tramvaju...

Opširnije...

Konferencija "Mladi Europe"

Konferencija "Mladi Europe"

ZAGREB/ BRUXELLES - Predsjednica Europske kazališne konvencije i ravnateljica Zagrebačkoga kazališta mladih Dubravka Vrgoč sudjelovala je na konferenciji za novinare održanoj u utorak, 24. travnja, u Međunarodnome novinarskom centru u Bruxellesu u okviru vodećega europskog umjetničkog obrazovnog projekta "Mladi Europe" Europske kazališne konvencije.

Opširnije...

„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU

„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU

Zagrebačko kazalište mladih gostuje s predstavom „Ovo bi mogla biti moja ulica“ 18. i 19. travnja u Theateru an der Parkaue u Berlinu.

Opširnije...

Idiot u ZKM-u

Idiot u ZKM-u

U Zagrebačko kazalište mladih se izvodi nova predstava nastala po kultnom romanu F.M.Dostojevskog Idiot, u režiji Ivana Popovskog, koja je premijerno izvedena 1. travnja.

Opširnije...

Pekara Mišmaš

Pekara Mišmaš

Znate li kako dobri pekar Mišmaš peče kruh? Najpoznatija slovenska pjesnikinja Svetlana Makarovič napisala je prije tri desetljeća danas već klasičnu priču u kojoj otkriva tajni svijet pekare koja je po svojim pecivima poznata u cijeloj okolici.

Opširnije...

Fedrina ljubav

Fedrina ljubav

Puna crnog humora koji osvjetljava suvremeno društvo „Fedrina ljubav“ progovara o ljubavi prema drugome, onome koji je uvijek dalek i nepristupačan.

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Opaki zalogaji - Anthony Bourdain
S druge strane
Veliki proljetni glazbeni outlet
6. Kreativna događalica​
Sanja Kozlica - žena zvana talent!
Perači prozora
Maš Forma - unikatan nakit
Fedrina ljubav
Grand prix Animafesta
Kabinet
Fenster u MM centru
Otvoren MUU u SIGETUU
Dražen Pavlović - magija iz kista!
Biser Kine - Anchee Min
Čudo u Poskokovoj Dragi

Gricni kategoriju