Zatvaranje ljubavi

Zatvaranje ljubavi

''Zatvaranje ljubavi'' je autorski projekt poznatog francuskog redatelja Pascala Ramberta s Ninom Violić i Goranom Bogdanom. Zatvaranje ljubavi je svršetak priče; o rastanku, razdvajanju para koji nešto pokušava okončati: ponajprije njihovu zajedničku priču, koju bi htjeli zauvijek zatvoriti...

Voljeli ste i bili voljeni. Živjeli ste ljubav svog života. S jedinom osobom na svijetu koja vam je bila podrška, sreća, imali ste uređeni život, vaš život, u kojem je sve što se zove Ljubav bilo dopušteno. Imali ste osobu s kojom ste najljepše vodili ljubav, zbog koje ste se veseliji budili i išli na posao, zbog koje ste stalno pogledavali na mobitel i na sat, kad ćete se čuti, kad ćete se sresti. Radovale su vas sitnice i samo vaši rituali. Imali ste osjećaj da i ne postojite ako niste zajedno. Ili, ili ste samo mislili da je tako? Ili je sve bilo pogrešno, drukčije, ili ste sve to među vama krivo shvatili... Jednog dana se sve rasprsnulo kao ružičasti mjehurić od sapunice. Danas se pitate i ne znate odgovor, ma tko je zapravo bila osoba koju ste voljeli svim srcem? Poznajete li ju uopće, što vas je udaljilo i zašto? U predstavi ''Zatvaranje ljubavi'' Pascal Rambert govori o tim trenucima, otvoreno, snažno, bez stereotipa, bez žaljenja, bez gotovih rješenja. Samo s vama želi podijeliti svoje životno iskustvo.

Zatvaranje ljubavi
Tekst:
Pascal Rambert
Režija:
Pascal Rambert
Premijera:
26.rujna 2012.
Glume:
Nina Violić, Goran Bogdan
Sudjeluju
: Zbor Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih


Iznimno nam je drago najaviti novu kazališnu sezonu u Zagrebačkom kazalištu mladih! Tim povodom u suradnji s kazalištem poklanjamo vam 2x2 ulaznice za današnju i sutrašnju (2. i 3. listopada) izvedbu predstave ''Zatvaranje ljubavi''! Prijavite se možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Zatvaranje ljubavi'' te vašim podacima. Također vas molimo da navedete i za koju se izvedbu prijavljujete. Prijave primamo do 16h. Sretno!

Po dvije ulaznice za večerašnju izvedbu osvojili su Matija Pakrac i Jelena Šklebar, a za sutrašnju, također po dvije ulaznice, Marina Čičak i Ines Tovarović. Čestitamo! Ulaznice se podižu na blagajni kazališta uz osobnu iskaznicu pola sata prije početka predstave.

____________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Sve o seoskom turizmu za neznalice
DANI EUROPSKOG FILMA: OTMICA HEINEKEN
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI
Zagrebački pentagram
Massimo - Dodirni me slučajno
Jane Eyre
Ovo bi mogla biti moja ulica
Dama i Skitnica
Vlado Tuđa - I ♥ NY
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU
Čovjek koji je spasio Europu
Nulti merdijan - Hrvoje Šalković
NEKA BOLJI POBIJEDI
10 minuta pozornosti
Vodni rat

Gricni kategoriju