Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund

Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund

Metoda ''Wingwave coaching'' koju su osnovali Core Besser-Siegmund i Harry Siegmund iznimno je djelotvorna metoda rada na sebi, koja svoj uspjeh duguje nevjerojatnim rezultatima rješavanja strahova, blokada, trauma, ovisnosti - zapravo, svega što nas ograničava na putu do uspjeha!

Pozivamo vas na promociju knjige Wingwave coaching i predavanje autorice i ugledne njemačke psihologinje i psihoterapeutkinje Core Besser-Siegmund u petak, 14. listopada u 19 sati u Europskom domu.

Ovom je metodom moguće raditi na bilo kojoj vrsti stresnog događaja, kao i povećati emocionalnu fleksibilnost, učinkovitost i kreativnost, odnosno potencijale koje već posjedujemo. Metoda se temelji na bilateralnoj stimulaciji moždanih hemisfera, neurolingvističkom programiranju te kineziološkom testu. Wingwave se primjenjuje vrlo učinkovito kod menadžera, sportaša, umjetnika, glumaca, glazbenika, dizajnera, u marketingu i PR-u. Preko 2000 profesionalnih coacheva u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, SAD-u, skandinavskim zemljama te u Hrvatskoj i zemljama regije koristi wingwave.

Petak, 14. listopada 2011. u 19 sati
Europski dom, Jurišićeva 1, Zagreb

Ulaz slobodan!

Na promociji govore:

dr. Nada Kaiser, psihoterapeut i Life & Business Coach (DVNLP), wingwave coach i trener, docent na sveučilištima u Stuttgartu i Nikaragvi
Cora Besser-Siegmund,
psihologinja i psihoterapeutkinja, Life & Business coach ( DVNLP), wingwave coach i trener

Uz wingwave sam se pripremao za Svjetski gimnastički kup u Moskvi 2011. i jako sam zadovoljan ishodom. Od nas vrhunskih sportaša se očekuje da budemo uvijek potpuno spremni, a ovakva nam metoda omogućuje da se brzo i učinkovito pripremimo rješavajući se, između ostaloga, stresa, nelagoda i osjećaja pritiska te otkrijemo načine kako iskoristiti sav svoj potencijal i mentalno se pripremiti za konkretne situacije.

Robert Seligman, gimnastičar

Wingwave metoda je dobar način pripreme za javne nastupe - i kada ste najsigurniji i puni samopouzdanja, ne možete predvidjeti sve situacije koje bi vas mogle snaći. Wingwave pomaže u kontroli stresa i stabilnosti kod nastupa. Sviđa mi se i to što je metoda precizna i konkretna, te što promjena nastupa odmah.
Petar Vlahov
, novinar

Cora Besser-Siegmund i Harry Siegmund diplomirani su psiholozi i psihoterapeuti i već dvadeset godina u Hamburgu vode Institut Besser-Siegmund. Osnivači su wingwave metode i tijekom godina osmislili su niz programa objedinjujući svoja stručna znanja s područja psihologije i psihoterapije.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Hej! Kako si?
Barneyeva verzija
Boys don't cry
NEKA BOLJI POBIJEDI
ZOMantično ROMANTIČNO
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Kvartet KLANG
Prizori s jabukom
Mršavljenje bez dijete
Replica - Ivan Šibenik
Pedalafest – prvi hrvatski biciklistički festival
Muzej prekinutih veza
Crvena kapela
Foto radionica u KSET-u
Zagrebački pentagram

Gricni kategoriju