VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM

VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM

Od autora svjetskih bestselera i jedne od najprodavanijih knjiga o raku, dolazi knjiga koja se čita u jednom dah, VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM!

Dr. David Servan-Schreiber istaknuti je francuski liječnik, neuroznanstvenik, psihijatar i autor svjetskih bestselera, čiji je rad na spajanju konvencionalne medicine i alternativnih metoda promijenio obzore zdravstvene skrbi. Zahvaljujući njegovom predanom radu na polju psihijatrije i borbe protiv raka, od kojeg je i sam bolovao, integrativna medicina postala je važan i nezaobilazan pristup najjačih svjetskih onkoloških klinika, a jednostavni prirodni pristupi življenju, kao što su meditacija, joga, tjelovježba i, najvažnije, zdrava, ekološka prehrana, postali su temelj ozdravljenja.

Budući da mu je kao tridesetogodišnjaku dijagnosticiran težak oblik tumora na mozgu s crnim prognozama, na najbolji je mogući način iskoristio znanost i vlastito medicinsko znanje te istražio ono najbolje alternativnih pristupa s ciljem iscjeljenja i postigao naizgled nemoguće: poživio je još dvadeset godina koje je posvetio osmišljavanju i popularizaciji revolucionarnog programa Protiv raka. Svoju posljednju knjigu Više si puta možemo reći zbogom koja je ujedno i knjiga kojom se oprašta, posvetio je onkolozima, svim njegovim pacijentima koji su prošli slične kušnje te svojoj obitelji. U knjizi koja se čita u jednom dahu, dr. Servan-Schreiber iskreno progovara o osobnoj borbi protiv bolesti: o snazi, upornosti kao i strahovima i slabostima, te o ljubavi, životu i obitelji. Još jednom je podijelio jasne i važne spoznaje do kojih je sam došao o raku, važnosti holističkog pristupa zdravlju i vrijednostima programa Protiv raka.
vise_si_puta_mozemo_reci_zbogom

Dr. David Servan-Schreiber posjetio je Zagreb 2009. godine zajedno sa svojim sinom. Tada je u prepunoj dvorani Muzeja Mimara održao izuzetno zanimljivo predavanje u sklopu promocije svoje knjige Protiv raka – nov način života.

Dr. David Servan-Schreiber autor je dvaju svjetskih bestselera: Ozdravljenje, (Planetopija, 2006.) koje je samo u Francuskoj prodano u čak 600.000 primjeraka i Protiv raka (Planetopija, 2008.), knjiga koja je dugo bila najprodavanija knjiga na svijetu o borbi protiv raka, a i danas se nalazi među 10 najprodavanijih knjiga na temu zdravlja na Amazonu. Obje knjige prevedene su na tridesetak jezika i prodane u milijunskim nakladama. U svojoj posljednjoj knjizi, Više si puta možemo reći zbogom, koju je posvetio onkolozima, govori o raku, važnosti holističkog pristupa zdravlju, vrijednostima programa Protiv raka kao i o tome s čime se suočava bolesnik u terminalnoj fazi bolesti.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Jeste li za salatu?
Sve o seoskom turizmu za neznalice
Planet majmuna: Postanak
Dečko, dama, kralj, špijun
General Woo - Verbalni Delikt
Filmske preporuke - žene iza kamera
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Fališ mi - Mani Gotovac
Akustika
Danak anđelima
Filmske preporuke - Christian Bale
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
MUU u SIGETUU
Melankolija
Žuta crta

Gricni kategoriju