Vikend na Animafestu

Vikend na Animafestu

U kinima Europa, Tuškanac i Cineplexx Centar Kaptol prikazat će se posljednji filmovi u utrci za Grand prix, a pobjednike ćemo doznati u 22 sata u subotu na proglašenju u kinu Europa te ih gledati u nedjelju u 20 sati u programu Best of Animafest.

Djeca i roditelji uživat će u obiteljskom programu filmova, koncerata i izložbi u Centru Kaptol. Tuškanac je ove godine pripao studentima – natjecateljskim programima, panoramama i programima cijenjenih europskih škola animacije poput nagrađene Umjetničke akademije Turku ili Akademije likovnih umjetnosti iz Zagreba. Za vikend se prikazuju filmovi iz novih festivalskih programa, poput Čudnog voća animacije s filmovima uvrnutog montipajtonovskog humora, ili 3 x 3 – program s tri filma troje autora iz velikog natjecanja kojima se posvećuje dodatna pozornost. Za ljubitelje glazbenih spotova posebnog, umjetničkog šmeka, dinamične i glasne animacije prikazuje se "Kino za uši" koji ove godine broji 17 glasnih animacijskih remek-djela. U nastavku pronađite iscrpan raspored vikendaškog programa. Pri navigaciji vam može pomoći i besplatna mobilna aplikacija s kojom možete pregledavati cijeli program i raditi vlastiti festivalski raspored. Više saznajte na stranicama Animafesta.


______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Profesionalac - Dušan Kovačević
Stoljeće mudrosti
Lea i Darija - Soundtrack
Filmske preporuke - Darren Aronofsky
Volite li Johna Cagea?
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
Gricni foto sekcija
Alan Bradley u Zagrebu
"Ideš dalje" u Beču
Filmske preporuke - žene iza kamera
Prolazi sve
Tweetup unutar serije
Pirati s Kariba: Nepoznate plime
U zaklon
Filmske preporuke - Christopher Nolan

Gricni kategoriju