Veliki proljetni glazbeni outlet

Veliki proljetni glazbeni outlet

Dok sve poskupljuje, cijene u Glazbenom outletu padaju! Veliki proljetni glazbeni outlet za tjedan dana ponovno otvara vrata u Zagrebu, godinu stariji, jači i povoljniji nego ikada!

Dok svugdje oko nas cijene samo rastu, u Glazbenom outletu padaju još više pa će se tako CD-i, VHS-i i kazete moći kupiti već od 4,99 kuna, glazbeni DVD-i već od 9,99 kn, knjige (U2, Eminem, Metallica, George Michael...) i LP-jevi već od 19,99 kn, a majice (Edo Maajka, Urban, Rundek, Metallica...) već od 29,99! Na trodnevnom glazbenom outletu u zagrebačkom Kinu Europa, od 15. do 17. ožujka, ''stari'' glazbeni prijatelji Aquarius Records i Menart spustit će cijene na tisuće i tisuće naslova iz svog domaćeg i stranog kataloga - bit će tu velika paleta izdanja po cijenama od 4,99 kn do 69,99 kn. Osim CD-a i DVD-a, na ovom Outletu potražite i LP-jeve, knjige i box-setove, a sve pod motom koji glasi: za svakoga po nešto, a povoljnije ne može! Ne propustite u četvrtak, 15. i petak 16. ožujka Glazbeni outlet u Kinu Europa od 11 do 21 sat te u subotu, 17.ožujka od 10 do 17 sati. Tamo će vas, osim bogate ponude žanrovski najrazličitijih izdanja, dočekati i ljubazni, susretljivi i prigodno raspjevani prodavači.

Zagreb, Kino Europa

15. – 17.03.2012.

Radno vrijeme:

15.03. (čet) i 16.03. (pet): od 11 do 21 h

17.03. (sub) od 10 do 17 h

aquarius_records_menart_glazbeni_outlet

 

 

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Rock zauvijek
Koža u kojoj živim
Bolero - Davor Suhan
10 MINUTA POZORNOSTI
Filmske preporuke
Hej! Kako si?
Massimo u Tvornici!
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
Vodni rat
Zatvaranje ljubavi
Love will tear us apart
Ovo bi mogla biti moja ulica
Muzej prekinutih veza
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Obamin sindrom

Gricni kategoriju