Urban & 4 s 'Kunderom' u Aquariusu

Urban & 4 s 'Kunderom' u Aquariusu

Urban & 4 održat će u srijedu, 20.06. koncert u zagrebačkom klubu Aquarius. Zagrepčani će premijerno imati priliku uživo čuti pjesme s novog, tek objavljenog izdanja "Kundera" (EP).

Pjesme s Kundere, kao i istoimeni najavni singl, već osvajaju radijski prostor, a svi koji su, makar i jednom, bili na koncertu Urbana & njegove 'četvorke' znaju da ih očekuje vrhunska svirka. Osim pjesama s novog izdanja - Kundera (Atom), Fasum aga (Ubrzanje), Ako se napijem do smrti (Mol) i drugih - Riječani će odsvirati i mnoge druge pjesme zbog kojih ih i svrstavaju u sam vrh regionalne rock scene i zbog kojih se za njihov koncert uvijek traži ulaznica više.

Damir Urban i na novom izdanju potpisuje sve tekstove, dok glazbu potpisuje dijelom sam, a dijelom supotpisuje sa svim ili pojedinim članovima benda - Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Kundera je snimljen u travnju ove godine u improviziranom studiju na Žumberačkoj gori, a inspiriran je knjigom "Besmrtnost", remek djelom češkog pisca Milana Kundere.

Za najbrže (i najsretnije) kupce EP-ja "Kundera" pripremljeno je iznenađenje: Damir Urban potpisao je 200 CD-a, a onaj tko pronađe Urbanov autogram, ima pravo jedanput besplatno otići na koncert Urbana & 4! To pravo se može iskoristiti sada, za koncert u klubu Aquarius, ali i neki drugi koncert Urbana & 4.  Fotografirajte Urbanov potpis zajedno s brojem, koji se nalaze na unutarnjoj strani omota, te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime) pošaljite na mail: urban4kundera@gmail.com; za konkretan koncert  - 20. lipnja u Aquariusu, dobitnika će ulaznica čekati na ulazu u klubu, na dan koncerta.

 

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Saboter
Dečko, dama, kralj, špijun
Fortinbras se napio
Fališ mi - Mani Gotovac
Srđan Bulat
Sucker Punch
Tweetup unutar serije
Filmske preporuke - Roman Polanski
'Moć i nemoć' Seijija Kimota
Lea i Darija - Soundtrack
CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE
Organ Vida
Priča o knjigama
Ciklus Virtuoso
Debitantski album Lufta

Gricni kategoriju