U boljem svijetu - KIC

U boljem svijetu - KIC

Svi Gricnijevi filmoljupci dolaze na svoje! Predstavljamo Vam filmski program Kulturno informativnog centra - popularnog KIC-a! Sigurni smo da će Vas filmski naslovi predstavljeni kroz članke u Gricnijevom stilu i prigodne poklone zaintrigirati!

Ovotjedni filmski naslov je Oskarom nagrađeni danski film "In a better world" (U boljem svijetu), a riječ je o o vrlo hvaljenoj drami s primjesom trilera (2010). Anton i njegova žena Marianne imaju dva sina i pred razvodom su. Njihovog starijeg sina Eliasa zlostavljaju u školi, a u obranu mu priskače novi dječak u školi, Cristian. Cristianova je majka nedavno umrla i dječak je vidno uznemiren. Eliasa će uvući u svoj svijet osvete s potencijalno tragičnim posljedicama...

Uloge: Mikael Persbrandt, Wil Johnson, William Jøhnk Nielsen, Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm

Režija: Susanne Bier

Kritičari su ovaj film proglasili snažnim, intenzivnim i pametnim filmom kojeg ne smijete propustiti, te savršeno funkcionalnom dramom sa sjajnim ulogama, divnim slikama, dirljivom glazbom, i više nego jednim razlogom za Oscara. To je još jedan razlog zašto da se odlijepite od trosjeda i uputite u Kulturni informativni centar na projekciju filma! Po dobrom starom Gricnijevom običaju za večeras smo kod dragih ljudi iz KIC-a osigurali dvije besplatne ulaznice za nekog od Vas! Projekcije filma su svaki dan u 19 i 21 sat, a prijaviti se za sudjelovanje u igri možete tako da točno odgovorite na pitanje: "Kako se zove redateljica filma U boljem svijetu?" Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''U boljem svijetu'' na info@gricni.com zajedno s točnim odgovorom i Vašim podacima.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

S druge strane
Fališ mi - Mani Gotovac
Retrospektiva Branka Vlahovića
Festival svjetskog kazališta 2012
Planet majmuna: Postanak
Dvojac Lightune
Između neba i zemlje
Koji je tvoj broj?
Vitez tame: Povratak
Probe - Ivan Androš
SCREEN on the GREEN
Filmske preporuke - žene iza kamera
Love will tear us apart
Sanja Kozlica - žena zvana talent!
Pirati s Kariba: Nepoznate plime

Gricni kategoriju