Tweetup unutar serije

Tweetup unutar serije

Tweetup, popularna okupljanja tviteraša i u Hrvatskoj i u svijetu, po prvi put će se dogoditi unutar serije! Politička nekorektnost, kontroverze, bizarne situacije i još bizarniji junaci glavna su obilježja serije „Nedjeljom ujutro, subotom navečer”, redatelja Predraga Ličine.

"Nedjeljom ujutro, subotom navečer" dramska je serija protkana humorističnim elementima od 15 epizoda, koje započinju u nedjeljno jutro kada se prilično zbunjeni Hans, Sonja, Filip i Srbin prisjećaju što se dogodilo prošle noći. U ovoj novozagrebačkoj kvartovskoj komediji, prepunoj bizarnih situacija i netipičnih junaka još je bizarnija činjenica da većina situacija ima izvorište u stvarnome životu.

Snimanje serije privodi se kraju, a posljednja, ujedno i najuzbudljivija, epizoda nešto je drugačija od ostalih. Organizira se #NusnUP, odnosno prvi svjetski serijski tweetup (13. lipnja), kako bi tviteraši svojim vještinama pomogli u rješavanju iznimno neobične situacije, nastale spletom poprilično čudnih okolnosti. Glumačku ekipu predvode Igor Kovač, Iva Babić, Filip Riđički, Dado Ćosić, Iva Mihalić, Mirna Medaković i Ivo Gregurević, a možete im se pridružiti i vi ukoliko posjedujete određena znanja i kvalifikacije, kao što je sposobnost tipkanja nekoliko tvitova u minuti.
*Napomena: Prednost se daje osobama koje mogu natipkati  manje od  140 znakova!

Ukoliko ste se našli među navedenim kriterijima možete se prijaviti klikom na http://twtvite.com/NusnUP. Kako nastaje TV serija Predraga Ličine u produkciji Kinorame i B Produkcije za HRT, možete pratiti na Facebooku, Twitteru i Pinterestu.

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Lotus i Replica u SAX-u
DANI EUROPSKOG FILMA: OTMICA HEINEKEN
Žuta crta
Čovjek koji je spasio Europu
Poklanjamo vam album Lotusa!
100. izvedba predstave "Čudo u Poskokovoj Dragi"!
Doktrina šoka
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
Vodni rat
MJESEC ZALJUBLJENIH U MOZAIKOVIM KNJIŽARAMA!
Sram i strah
Priča o knjigama
Veliki proljetni glazbeni outlet
Naša majka
Počinje SCREEN on the GREEN!

Gricni kategoriju