TOTALNA RASPRODAJA!

TOTALNA RASPRODAJA!

Dragi naši Gricnijevci! Mi smo poznati knjigoljupci, a po našim internim statistikama i Vama je rubrika "Slovo po slovo" najdraže Gricni štivo. Zato smo sigurni da imamo pravu informaciju za Vas!

Nakon uspješne lipanjske akcije u Tvornici, Profil ponavlja veliku rasprodaju svojih knjiga i u listopadu! Poučeni velikim interesom knjigoljubaca povećali su izbor knjiga, te osim velikog broja ovogodišnjih sniženih naslova, tu su još i brojni naslovi možete ponijeti kući po cijeni od samo 3 kune.

I zato pozivamo sve ljubitelje knjiga da od 16. – 19. listopada od 10 do 20 sati dođu u Tvornicu, Šubićeva 2, na veliku jesensku rasprodaju Profilovih knjiga gdje svaki kupac dobiva dar! Pripremili su velik i raznolik izbor beletristike, self-helpa, chick-lita, dječjih knjiga, zatim knjige s područja znanosti, ekonomije i menadžmenta, domaću nagrađivanu prozu, antologije, rječnike, kuharice i vodiče.
Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Dvojac Lightune
Fenster u MM centru
Alan Bradley u Zagrebu
Valentinovo u Profilu
Kerempuh gostuje u Mostaru
Ružno pače
Pronađite ljude u crnom!
Prolazi sve
Kabinet
Sve o seoskom turizmu za neznalice
GRIMIZNI MJESEC SEIJUNA SUZUKIJA
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Akustika
Fedrina ljubav
Klape u Zagrebu

Gricni kategoriju