TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE

TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE

Adria Entertainment i Scardona pripremaju veliki tradicionalni gala koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu. Riječ je o velikom spektaklu u Areni na kojem će uz Tomislava Bralića i klapu Intrade nastupiti i naš pravi vokalni „DREAM TEAM“.

Uz raskošnu produkciju koncerata koja je postala njihov zaštitni znak, za koncert u Areni Zagreb predviđen je poseban razglas dizajniran specijalno za vokale. Sjajan zvuk je važan preduvjet za potpuni užitak i sudjelovanje publike u koncertu. Zborno pjevanje i sjajna atmosfera koja krasi njihove koncerte oduvijek je zaštitni znak klape. Radi se i posebna scenografija koja će dočarati atmosferu malog dalmatinskog trga. Teško je pronaći poznavatelja klapske pisme u svoj njezinoj raskoši melodije, riječi i emocije, koji neće odmah pomisliti na Tomislava Bralića i klapu Intrade. Tomislav Bralić i klapa Intrade bili su i ostali sudionici glazbenog procvata klapske pisme, otpjevali za nas najljepše stihove izvorne i komponirane dalmatinske pisme uz gostovanje prvog hrvatskog "DREAM TEAM-a" u kojem su Oliver, Tony Cetinski, Nina Badrić i Zorica Kondža!

Samo oni na svojim koncertima, snagom svojeg talenta i ljubavi prema toj čudesnoj glazbi imaju pratnju u svim nazočnim ljubiteljima te prekrasne nam glazbene baštine. Mali dalmatinski trgovi, kale, klubovi i koncertne dvorane već su odavno postali pretijesna mjesta za koncerte Tomislava Bralića i klape Intrade, a kako se čini uskoro će to postati i sportske dvorane. U ovom vremenu priše i trke, svako tko želi odmoriti dušu i tilo, uživati u čistoj ljepoti glasa i riči, doći će poslušati velike hitove: ''Zora bila'', ''Croatio, iz duše te ljubim'', ''Ne damo te pismo naša'', , ''Nisan te sriće'', ''Stina pradidova'', ''Morska ljubav''...

Poučeni iskustvima svih prošlih Intradinih koncerata, očekujemo izvrsnu organizaciju, scenografiju, rasvjetu, ozvučenje, a nadasve vrhunsku izvedbu i dakako vaš dolazak, jer bez vas sve to ne bi imalo smisla. Uveličajte svojim dolaskom ovaj izniman glazbeni događaj. Ulaznice u prodaji preko sistema Eventim i Zagreb: „Croatia records“- Bogovićeva 5, Integral - pothodnik Zadar: agencija „Aquarius“

Gricni i Scardona su Vas odlučili nagraditi s dvije ulaznice za ovaj glazbeni spektakl! Sve što trebate napraviti za prijavu je poslati mail s naslovom "Gala koncert" te Vašim podacima na info@gricni.com. Prijaviti se možete do 27. studenog u ponoć! Sretno svima!

Čestitamo Damiru Mulkoviću koji je osvojio dvije ulaznice za Gala koncert! Hvala svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (4 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Susan Perrow - radionica
"Log in - log out" premijera!
Corpus delicti - Juli Zeh
Diktator osvaja Hrvatsku
Obamin sindrom
Prizori s jabukom
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Nina Badrić - Nebo
Reckless - KAMENO MESO
Izložba povodom 40 godina Animafesta
Gricni foto sekcija
DANI EUROPSKOG FILMA: OTMICA HEINEKEN
Sarin ključ - Tatiana de Rosnay
Dub trio u &TD-u
Mačak u čizmama

Gricni kategoriju