Teatar &TD

Glorija u &TD-u

Glorija u &TD-u

“Glorija”, čudesni i čudovišni mirakul Ranka Marinkovića, najpoznatiji komad jednog od najvećih hrvatskih književnika, ponovo na daskama &TD-a u radikalnoj viziji Saše Božića.

Opširnije...

STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN

STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN

Rezidencijalni program Kulture promjene SC-a „&TD u Rezidenciji“ u svibnju u prostorima Teatra &TD ugošćuje pet poljskih i njemačkih plesnih autorica Annu Nowicku, Magdalenu Ptasznik, Claire Vivianne Sobottke, Katarzynu Szugajew i Sandru Blatterer.

Opširnije...

Lux in Tenebris

Lux in Tenebris

Lux in Tenebris jedan je u nizu lomnih tekstova velikog Bertolta Brechta o društvu. Komad je to koji problematizira pitanje prostitucije i institucionalnih odnosa (unutar iste) koji je uvjetuju tj. (p)održavaju.

Opširnije...

Premijere u ITD-u

Premijere u ITD-u

Teatar &TD će u svibnju premijerno prikazati tri nova naslova: „Malo je dovoljno“, „Lux in Tenebris“ i „Vodni rat“. Projekti su to na granici kazališnih oblika i formi, a glazba je u svima njima važan autorski element.

Opširnije...

Malo je dovoljno

Malo je dovoljno

Malo je dovoljno, priznajemo, ali dobre glazbe i lijepih riječi nikada dosta. I zato novi projekt Malo je dovoljno koji je okupio vrhunsku ekipu, glazbenike i skladatelje Alena i Nenada Sinkauz (East Rodeo) te muzikalnog pjesnika i pisca Aleksandra Stojkovića (Goribor).

Opširnije...

ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT

ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT

Svibanj je, s obzirom na broj koncerata u okviru muzičkog programa SC-a, pravi “glazbeni“ mjesec! Otvorit će ga zajednički nastup dvaju sastava – acoustic project i zagreb jazz portrait, a koji će izvoditi autorske skladbe i obrade u sasvim jedinstvenim aranžmanima 2. svibnja, s početkom u 21:30 sati.

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Poklanjamo vam album Lotusa!
DANI EUROPSKOG FILMA: KOPNO
Počinje Filmomanija!
Ovo bi mogla biti moja ulica
Sucker Punch
Priča o knjigama
Vitez tame: Povratak
Bolero - Davor Suhan
Samice u ZKM-u
Ciklus Virtuoso
Replica - Ivan Šibenik
Arthur
Vjerno susjedstvo
BEMTEUMOZAK
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund

Gricni kategoriju