SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!

SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!

Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Iron Man, Sokol i Crna udovica... Po prvi puta u jednom filmu napokon su se okupili najveći i najpoznatiji strip junaci i to u Marvelovom mega-spektaklu „Osvetnici 3D“ pod redateljskom palicom Jossa Whedona.

U posljednja dva tjedna kompletna filmska ekipa nadolazećeg 3D akcijskog spektakla „Osvetnici“ predvođena glumačkim zvijezdama Robertom Downeyjem Jr.-om, Scarlett Johansson, Markom Ruffalom, Chrisom Evansom, Chrisom Hemsworthom, Jeremyjem Rennerom, Gwyneth Paltrow i Samuelom L. Jacksonom nalazila se na putu oko svijeta. Točnije, svi oni pohodili su razne premijere koje su održane u Los Angelesu, Londonu, Moskvi i Rimu dok su u gradovima kao što su Chicago, Houston, Miami, Philadelphia, Phoenix, San Antonio, Singapur i Madrid održane posebne projekcije za najveće obožavatelje ovih super-junaka.
osvetnici_marvel_continental

Uz već navedene glumačke zvijezde u filmu se u glavnim ulogama također pojavljuju i Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard i Clark Gregg. Sam film temeljen je na iznimno popularnoj seriji isto­imenih Marvelovih stripova prvi puta izdanih 1963. godine koji su od tada pa sve do današnjih dana postali jedni od najutjecajnijih inspiracija za sve ostale stripove. Prve kritike filma su izvrsne, a isti se već nalazi na priznatoj ljestvici 250 najboljih filmova svih vremena na popularnoj Internet stranici imdb.com. Film sa svojom službenom kino distribucijom u Hrvatskoj kreće 3. svibnja (u svim kinima i u IMAX 3D-u), dan prije nego što dolazi u SAD.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE
Čovjek koji je spasio Europu
Odjel straha
NLO-i - Leslie Kean
Profesionalac - Dušan Kovačević
Melankolija
"Ideš dalje" u Berlinu
Maš Forma - unikatan nakit
Prolazi sve
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Filmske preporuke za (anti)Valentinovo
Vikend na Animafestu
Moj sin samo malo sporije hoda
Pedalafest – prvi hrvatski biciklistički festival
Pobjednici festivala "Organ Vida"

Gricni kategoriju