Svi na klape u Zagrebu!

Svi na klape u Zagrebu!

Već danima se priča o klapskom spektaklu koji će se sljedeću srijedu, 16. svibnja, održati u dvorani Doma sportova, a na kojem će nastupiti zaista najbolje hrvatske klape kao što su Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Maslina, klapa Kampanel i klapa Sv. Juraj - HRM. Klape su odavno već postale garancija za vrhunski provod uz omiljenu glazbu!

Interes publike je velik, kao i za sve dosadašnje koncerte, pa preporučujemo svima da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu. Osim publike, i klape su nestrpljive i jedva čekaju koncert budući da već nekoliko godina nije bilo velikog zajedničkog klapskog spektakla u Zagrebu. Kao i na varaždinskom koncertu gdje su, malo je reći, napravili klapski spektakl i ovoga su puta na zagrebački koncert pozvali svoje goste - uz klape će nastupati i Vinko Coce, Lidija Bačić i Ivana Radovniković.

Poznato je da su Gricnijevci veliki ljubitelji klapske pisme, pa tako u suradnji s dragim ljudima iz Scardone (i sa željom da širimo tu našu zaljubljenost) poklanjamo nekome od Vas 1x2 ulaznice za ovaj veliki glazbeni spektakl! Prijaviti se možete tako da nam pošaljete mail na info@gricni.com s naslovom "Klape u Zagrebu" i svojim podacima te napišete koji vam je od ovih izvođača najdraži! Prijave primamo do ponedjeljka, 14. svibnja (10h) kada ćemo i objaviti dobitnike! Sretno!

Dvije ulaznice za klapski spektakl osvojio je Marko Kljaić! Čestitamo dobitniku i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Svi koji su bar jednom bili na nekom klapskom koncertu, a sigurni smo da je takvih jako jako puno, znaju točno što mogu očekivati. Osim predivne klapske pjesme, morskog ugođaja, ovakve koncerte uvijek prati izvrsna i samo najbolja tehnika, razglas i rasvjeta, nekoliko tona opreme, velika pozornica koja je uvijek posebno uređena sa nekom zanimljivom morskom temom. Sjetimo se samo rasprodanog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u zagrebačkoj Areni, prošle godine, kada su svojom scenografijom podsjetili na neki dalmatinski trg.

Ovoga puta klape donose opet nešto potpuno novo, pogotovo za klapske koncerte. Scenograf Neven Stojaković je osmislio cijelu priču koja će pratiti izmjenu ovih klapa na pozornici. Pozornica neće biti klasična već će imati tri nivoa, a na svakom nivou moći će se pratiti po nekoliko različitih događanja. Za vrijeme dok jedna klapa pjeva, dio klapa također će biti na pozornici u posebno osmišljenim konobama tako da će se dobiti dojam kako se koncert ne događa u dvorani već na nekoj pravoj  dalmatinskoj konobi. Tako će publika osim u gazbenom, uživati i u scenskom djelu, koji će ih za vrijeme koncerta bar na kratko odvesti na more.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Amstel Quartet i New Sax Quartet u Teatru &TD!
Priča o knjigama
Filmske preporuke - žene iza kamera
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Vojvotkinja u KIC-u
Sebenico - ''DOBRA VEČER, UZORITA''
Dimljena haringa bez senfa
7. Kreativna događalica
Pekara Mišmaš
Predin & Dedić - Tragovi u sjeti
Počinje Filmomanija!
RebelStar u &TD-u
Dečko, dama, kralj, špijun
Naša majka
ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT

Gricni kategoriju