STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN

STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN

Rezidencijalni program Kulture promjene SC-a „&TD u Rezidenciji“ u svibnju u prostorima Teatra &TD ugošćuje pet poljskih i njemačkih plesnih autorica Annu Nowicku, Magdalenu Ptasznik, Claire Vivianne Sobottke, Katarzynu Szugajew i Sandru Blatterer.

8.-12.5. od 10 do 11,30 sati @ polukružna dvorana Teatra &TD; ulaz slobodan!
U sklopu rezidencije
, poljske i njemačke koreografkinje i plesačice organiziraju besplatni tjedan plesnog treninga za sve zainteresirane. Mole se zainteresirani da najave svoje sudjelovanje (pošaljite ime, prezime i kontakt telefon) na edukultura.sc@gmail.com.

Trening se bazira na prepoznavanju vaših snaga, i shvaćanju onoga što vas može podržati dok se krećete; kako transformirati ono što vam je već dostupno te ono što je vaša prednost i kako kreirati otud.  Fizički zahtjevan, trening zahtijeva da se predate pokretu kako biste našli odmor unutar konstantne promjene. Iskusit ćemo načine mijenjanja: kako pasti i ustati, pustiti i uhvatiti/usmjeriti, koristiti gravitaciju, impulse, i pogled drugih.

(Anna Nowicka, No Body Project)

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Crvena kapela
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Kvartet KLANG
Filmske preporuke - dvoglavi redatelj
Mozart u vrtu
Nosferatu
Massimo - Dodirni me slučajno
Inspektor Martin i banda puževa
ALVIN I VJEVERICE 3
Srđan Bulat
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Veliki proljetni glazbeni outlet
Saboter
Melankolija
Sve o seoskom turizmu za neznalice

Gricni kategoriju