Snaga sirovog

Snaga sirovog

Sirovo je i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju. Svoju umješnost u osmišljavanju sirovih jela odlučili su podijeliti u svojoj prvoj knjizi ''Snaga sirovog''

Pozivamo vas na promociju knjige ''Snaga sirovog'' Lene i Darka Jurića! Promocija će se održati u četvrtak, 22. studenog u 18:00h u Europskom domu, Jurišićeva 1, Zagreb. Ulaz na promociju je slobodan, a knjiga će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni. Isprobajte raznovrsne delicije pripremljene sa živom hranom čiji su pozitivni učinci na zdravlje i opće dobrostanje nadaleko poznati, a možete saznati i odgovore na sljedeća pitanja:

Kako su se Lena i Darko našli i pronašli u sirovojelstvu?
Što je sirova prehrana?
Svodi li se sirova prehrana na ispijanje zelenih kašastih sokova i preživanje listova salate?
Koje su sirove namirnice, što je živa hrana, koje namirnice zovemo superhranom?
U proljeće je lako, a što se jede zimi - može li sirova prehrana biti uravnotežena?
Koje su dobrobiti pripreme sirove hrane?

Snaga sirovog

“Snaga sirovog, Lene i Darka Jurića, zapanjujuće je svjedočanstvo sve većeg zanimanja za cjelovitu sirovu prehranu te za ovo dvoje nadarenih chefova koji je promiču. Iako se možda do prije nekoliko godina sirova prehrana u Hrvatskoj smatrala avangardom, danas je nezaobilazan dio zdravih životnih stilova. Predanost Lene i Darka je magična, a vrijedni divljenja su njihovi kreativni napori da pokažu svijetu koje su koristi ove prekrasne kuhinje.”
Matthew Kenney, vodeći svjetski green chef i jedan od desetorice najboljih američkih chefova prema časopisu ''Food & Wine''

U suradnji s knjižarom Planetopija poklanjamo vam jedan primjerak knjige ''Snaga sirovog''. Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Snaga sirovog'', Vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Kada će se održati predstavljanje knjige ''Snaga sirovog'' u Splitu?'' Odgovor potražite OVDJE. Vaše prijave primamo do ponoći 28. studenog. Sretno!

Knjigu ''Snaga Sirovog'' na svojoj adresi uskoro može očekivati Maja Jaković. Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

 


_________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

6. Kreativna događalica​
BRAK
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Vodni rat
Pedalafest iPhone i Android aplikacija
Koji je tvoj broj?
RAT ART – DVADESET GODINA POSLIJE
Metastaze
Žuta crta
Volite li Johna Cagea?
Veliki san
NLO-i - Leslie Kean
Prevaranti
CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE
Sanja Kozlica - žena zvana talent!

Gricni kategoriju