Slovo po slovo

Snaga sirovog

Snaga sirovog

Sirovo je i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju. Svoju umješnost u osmišljavanju sirovih jela odlučili su podijeliti u svojoj prvoj knjizi ''Snaga sirovog''

Opširnije...

10 minuta pozornosti

10 minuta pozornosti

Nakladnička kuća ''Planetopija'' poziva Vas na predstavljanje knjige ''10 minuta pozornosti'' autorica Goldie Hawn i Wendy Holden! Podučite djecu i sebe socijalnim i emocionalnim vještinama za smanjivanje stresa i tjeskobe te zdraviji i sretniji život.

Opširnije...

Mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete

Nekoliko ste puta već pokušali smršavjeti, ali svaki put uzalud? Jeste li ikad nakupili suvišne kilograme bez ikakva očigledna povoda, iako niste jeli više nego uobičajeno, a kamoli tek toliko da bi se drastična promjena mogla odraziti na vagi? Ako je uistinu tako, sigurno ste se hranili pogrešnim namirnicama!

Opširnije...

Stoljeće mudrosti

Stoljeće mudrosti

U svom je predgovoru Vaclav Havel o knjizi ''Stoljeće mudrosti'' autorice Caroline Stoessinger rekao: ''Stoljeće mudrosti je priča o ženi koja je svojom odlučnošću da se u životu usmjeri isključivo na dobro uspjela preživjeti neke od najcrnjih razdoblja ljudske povijesti''

Opširnije...

Dimljena haringa bez senfa

Dimljena haringa bez senfa

U sklopu najave gostovanja proslavljenog pisca Alana Bradleya u Zagrebu predstavljamo Vam i roman Dimljena haringa bez senfa, treći nastavak njegove serije s glavnom junakinjom Flavijom de Luce koja je u kratkom roku stekla kultni status među čitateljima Bradleyevih romana !

Opširnije...

Alan Bradley u Zagrebu

Alan Bradley u Zagrebu

Alan Bradley, dobitnik nagrade ''Dagger Award'' za najbolji kriminalistički roman, dolazi u Zagreb 12. i 13. rujna. Vijest o njegovu gostovanju u Zagrebu sigurno će razveseliti sve ljubitelje mlade detektivke Flavije de Luce - glavne junakinje Bradleyevih romana!

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Mršavljenje bez dijete
Fedrina ljubav
DANI EUROPSKOG FILMA: OTMICA HEINEKEN
Debitantski album Lufta
Između neba i zemlje
Žrtve zemljopisa 2: povratak žrtve
Akustika
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
DANI EUROPSKOG FILMA: MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ
Priča o knjigama
Zaraza
"Ideš dalje" u Beču
Maš Forma - unikatan nakit
Alan Bradley u Zagrebu
Gricni foto sekcija

Gricni kategoriju