Sestra - Rosamund Lupton

Sestra - Rosamund Lupton

Upravo je napetost u pravom krimiću ono što ljubitelje tog žanra nagoni na stalno čitanje novih naslova. Tu nije riječ o napetosti koja stvara mučninu, već o onoj koja pročišćuje i oslobađa, katarzično upravo kako bi umjetnost i trebala činiti.

Kad Beatrice usred nedjeljnoga ručka primi šokantan telefonski poziv iz kojega dozna da joj je mlađa sestra Tess nestala, ukrcat će se na prvi zrakoplov i krenuti kući u London. Ali kad sazna okolnosti vezane uz Tessin nestanak, zapanjena je kad spozna koliko zapravo malo zna o životu svoje sestre unatoč tome što je smatrala da su vrlo bliske i povezane. Vrlo će brzo shvatiti da je potpuno nepripremljena za užasavajuće istine s kojima se mora suočiti. Policija, Beatricein zaručnik, pa čak i njezina majka prihvaćaju da su izgubili Tess, ali Beatrice ne želi prihvatiti tu zastrašujuću činjenicu pa se upušta u opasno putovanje u želji da, po bilo kojoj cijeni, sazna istinu.
Sestra
Rosamund Lupton studirala je englesku književnost na Sveučilištu Cambridge. Nakon raznih zaposlenja u Londonu, među kojima je bio i posao lektora za Literary Review, pobjedila je na televizijskom natjecanju za pisce početnike. Također je pozvana u spisateljsku grupu Royal Court Theatre. Prije nego je postala spisateljica, radila je i kao scenarist na televiziji i filmu, pišući originalne scenarije. Živi u Londonu s mužem, dva sina i Tangom - velikim mačkom. Sestra je njena prva knjiga, koja je nakon izdavanja provela 14 tjedana na prvom mjestu ljestvice po izboru Sunday Timesa!

Knjigu Sestra u izdanju Mozaik knjige možete osvojiti na Gricniju! Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u nagradnom izvlačenju jest podijeliti članak Sestra - Rosamund Lupton s našeg Facebook profila uz tekst:"Gricni mi poklanja bestseler!" Prijaviti se možete do ponoći 12. studenog! Svima želimo puno sreće!

Knjigu "Sestra" osvojila je Sanja Gojević Barić! Čestitamo dobitnici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju! Molimo dobitnicu da nam svoje podatke javi na mail info@gricni.com.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

"Ideš dalje" u Beču
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Bolnica na kraju grada
Garaža
Lea i Darija - Soundtrack
Debitantski album Lufta
Perači prozora
Dečko, dama, kralj, špijun
NEKA BOLJI POBIJEDI
Zagrebački pentagram
Massimo u Tvornici!
RebelStar u &TD-u
Pekara Mišmaš
Fališ mi - Mani Gotovac
Nina Romić + Mika Male + Lotus

Gricni kategoriju