Sarin ključ - Tatiana de Rosnay

Sarin ključ - Tatiana de Rosnay

Sarin ključ priča je o dvije obitelji koje povezuje velika tajna, ali ujedno i prisjećanje na neke od najtamnijih stranica francuske prošlosti. Gricni i Mozaik knjiga pripremili su za Vas i iznenađenje!

Pariz, srpanj 1942.: Saru, desetogodišnju djevojčicu koja nosi žutu zvijezdu na prsima, i njezine roditelje uhitila je francuska policija usred noći. U panici, Sara sakriva mlađeg brata u tajno sklonište uz obećanje da će se vratiti po njega čim bude mogla. Dirljiv roman koji ćete pamtiti cijeli život progovara o krivnji i važnosti sjećanja. Doživio je veliki svjetski uspjeh, objavljen je u četrdeset zemalja i prodan u više od tri milijuna primjeraka. Prema romanu snimljen je i istoimeni film s Kristin Scott Thomas u naslovnoj ulozi.

 


Autorica Sarinog ključa je Tatiana de Rosnay, inače novinarka francuskog časopisa ELLE i jedna je od najpopularnijih je francuskih spisateljica. Francuskog je, ruskog i engleskog porijekla, a zanimljivo je i to da je njena prabaka bila upraviteljica lenjingradskog tetra Puškin od 1925. do 1949. godine, djed engleski diplomat, a otac francuski znanstvenik. Odrasla je u Parizu i Bostonu, a ranih osamdesetih zaslužila je diplomu iz engleske književnosti na studiju u Norwichu.

Gricni i Mozaik knjiga nastavljaju sa suradnjom koja se pokazala uspješnom na obostrano zadovoljstvo, a nadamo se i Vaše, dragi čitatelji. Ovaj put možete osvojiti knjigu "Sarin ključ", a sve što trebate napraviti je poslati mail na info@gricni.com s naslovom "Sarin ključ" i svojim podacima. Prijaviti se možete do ponoći 30. studenog!

Knjigu je osvojila Valentina Jurakić! Čestitamo dobitnici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Vikend na Animafestu
Volite li Johna Cagea?
Embassy 516
Apokrifni transurfing
Surveillance Of The Environment
Fališ mi - Mani Gotovac
Filmomanija 5
Ružno pače
SCREEN on the GREEN
Krajolik s padom
Krletka
Priča o knjigama
Pobjednici festivala "Organ Vida"
Vlado Tuđa - I ♥ NY
Vjerno susjedstvo

Gricni kategoriju