Rock zauvijek

Rock zauvijek

Film ''Rock zauvijek'' Adama Shankmana s Russellom Brandom, Catherine Zeta-Jones, Alecom Baldwinom i Tomom Cruiseom u glavnim ulogama od ovog je tjedna dostupan u DVD i Blue-ray izdanju!

Uživajte u zabavi, humoru i glazbi veličanstvenih dana rock'n' rolla uz fascinantnu glumačku postavu! Film Rock zauvijek pružit će Vam nezaboravne užitke uz glazbu skupina Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Twister Sisters i mnogih drugih.
Rock of Ages; izvor:rockofagesmovie.warnerbros.com

POSEBNI DODACI NA DVD-u:

Ako ga izgradiš, oni će ga proslaviti - Pogled na povijesnu važnost pravih klubova na Sunset Stripu u 80-im godinama prošlog stoljeća i način na koji su oni utjecali na dizajn ''Bourbon sobe'' u filmu.

Glazbeni prilog Any Way You Want It - Nastupaju Mary J. Blige, Constantine Maroulis i Julianne Hough

Def Leppard - Uživo na premijeri

POSEBNI DODACI NA BLU-RAYU:

Rock zauvijek: Legende Sunset Stripa - Uz domaćina Breta Michaelsa, poslušajte prave rock legende – od Defa Lepparda, Pata Benatara pa sve to Twisted Sistersa – koji ponovno oživljavaju svoje slavne rockerske dane.

Priče koje pjevamo - Članovi skupina Def Leppard, Journey, Night Ranger, Poison i REO Speedwagon pričaju nam prave priče koje su poslužile kao inspiracija za njihove snažne balade i himne rocka 80-ih.

Definiranje desetljeća - Domaćini su Julianne Hough i Diego Boneta. Od glazbe pa sve do frizura pogledajte kako su glumačka i ostatak filmske ekipe oživjeli desetljeće rocka.

_________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

General Woo - Verbalni Delikt
Filmomanija 6
10 minuta pozornosti
Ljubavne pjesme
Između neba i zemlje
Boys don't cry
LJUDI U CRNOM PONOVNO U HRVATSKOJ!
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Jedan dan
Metastaze
Pindarov dijamant
GRIMIZNI MJESEC SEIJUNA SUZUKIJA
Opasna metoda
Bolero - Davor Suhan
BADco. - Tamno i natrag u ZKM-u!

Gricni kategoriju