Prizori s jabukom

Prizori s jabukom

Dramski tekst Prizori s jabukom premijerno je izveden u Stadttheaer Bern 2009. godine u režiji Dore Schneider, a zagrebačka premijera na rasporedu je 14. lipnja u 21 h u velikoj dvorani Teatra &TD. Slijede izvedbe 15. i 16. lipnja u 21 h.

Prizori s jabukom inspirirani su biblijskim motivom izgona iz raja, pričom koja u suvremenoj perspektivi otvara pitanje je li moguće konstruirati teritorij rajskog vrta u društvu katastrofe i je li ga humano uopće i željeti, to jest, ne bi li takva jedna želja u sebi sadržavala najdublju socijalnu ignoranciju, ne bi li ljudi koji nastanjuju vrt bili povlaštena elita te naposlijetku, ne bi li živjeli u stanju neprekidne paranoje pred činjenicom da se vrata raja jednom mogu urušiti te da će ostati suočeni sa svijet kojeg su propustili spasiti. Cijena ulaznice je 50 kuna (25 kuna za studente), a možete ih nabaviti na blagajni ITD-a.

Poklanjamo vam 1x2 ulaznice! Prijaviti se možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom "Prizori s jabukom" i svojim podacima! Dobitnika proglašavamo u 16h.

Režija: Ivana Sajko
Dramaturgija: Sandro Siljan
Glazba: Alen Sinkauz, Nenad Sinkauz
Pokretne slike: Simon Bogojević Narath
Izvođači: Ivana Sajko, Alen Sinkauz, Nenad Sinkauz

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Green Lantern
Moj sin samo malo sporije hoda
Surveillance Of The Environment
Tena Novak Vincek u Atriju &TD-a
Jedan dan
Samice u ZKM-u
Između neba i zemlje
Gospođa ministarka
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI
Alan Bradley u Zagrebu
Ranjena žena
RebelStar u &TD-u
Svi na klape u Zagrebu!
Izložba povodom 40 godina Animafesta

Gricni kategoriju