Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'

Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'

Od danas je postala aktivna stranica namijenjena svim obožavateljima ovog fantastičnog filmskog serijala koji je u svijetu zaradio preko 700 milijuna dolara, a čiji novi nastavak – ''Resident Evil: Osveta 3D'' – od ovoga četvrtka dolazi u hrvatska kina!

Osim kompletnih informacija o samome filmu web stranica sadrži i online igru, ekskluzivne dokumentarne priloge o snimanju filma, ekskluzivne intervjue s glumcima te razne nagradne igre. Stranicu možete posjetiti OVDJE.

Film se od ove srijede, 12. rujna, započinje pretpremijerno prikazivati u IMAX kinu u Zagrebu, a od 13. rujna u svim kinima diljem Hrvatske. Kina Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu povodom dolaska ovog akcijskog SF spektakla pripremila su i posebnu mušku večer – muški dio ekipe u srijedu 13. rujna uz kupljenu ulaznicu za film na poklon dobiva i osvježavajuće pivo, novi broj magazina Playboy i DVD iznenađenja!
Resident Evil: Osveta

U filmu Resident Evil: Osveta 3D, smrtonosni T-virus Umbrella Corporationa nastavlja harati Zemljom, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja progoniti odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je ikada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo...
Uz Millu Jovovich u glavnim ulogama u ovom najnovijem nastavku pojavljuju se i Michelle Rodriguez, Sienna Guillroy, Kevin Durand i Oded Fehr. Scenarij za film napisao je ujedno i njegov redatelj Paul W. S. Anderson.

___________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Kako biti odrasla osoba u vezi
Koko i duhovi
Opasna metoda
Izložba povodom 40 godina Animafesta
Filmske preporuke - Roman Polanski
Tajna u njihovim očima
Nulti merdijan - Hrvoje Šalković
BADco. - Tamno i natrag u ZKM-u!
PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA
Gospođa ministarka
RAT ART – DVADESET GODINA POSLIJE
Stoljeće mudrosti
Lux in Tenebris
Fotopoetika

Gricni kategoriju