Poklanjamo vam album Lotusa!

Poklanjamo vam album Lotusa!

Ima li bolje najave za koncert od poklanjanja albuma jednog od izvođača? Lotus je rastuća atrakcija na domaćoj glazbenoj sceni, a njihove pjesme daju nam razlog da upalimo radio!

Upalite li radio velike su šanse da ćete čuti neku od Lotusovih pjesama i, ukoliko ih niste do sada čuli, iznenaditi se kvalitetom njihovih izvedbi! Već se neko vrijeme na televiziji vrti spot za pjesmu "Mirisom", a u tijeku je i snimanje spota za iznimno popularnu pjesmu "Sunce"!

I ovom vas prilikom pozivamo u četvrtak, 14. lipnja, u KSET gdje uz Lotus nastupaju Nina Romić i Mika Male! Više o samom koncertu možete saznati OVDJE! Kako smo i najavili, poklanjamo vam album prvijenac Lotusa, a sve što trebate je poslati nam mail na info@gricni.com s naslovom "LOTUS" i svojim podacima. Dobitnika objavljujemo 14. lipnja u podne! Lotus možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, a više njihovih video uradaka možete pogledati na njihovom Youtube kanalu!

Album je osvojila Jasna Hladnić! Čestitamo dobitnici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Filmske preporuke za (anti)Valentinovo
HEMENDEX: CRNO-ŽUTI SVIJET
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
„IZLET“ u CINEPLEXXU CENTAR KAPTOL!
Zaraza
Tajna u njihovim očima
Lea i Darija - Soundtrack
Zimnica - Tončika Cukrov
Maš Forma - unikatan nakit
Massimo u Tvornici!
Pobjednici festivala "Organ Vida"
Bolnica na kraju grada
TOTALNA RASPRODAJA!
RebelStar u &TD-u
Praizvedba predstave „Žuta crta“

Gricni kategoriju