Planetopija

Jeste li za salatu?

Jeste li za salatu?

Ako je nekada pravo vrijeme za uživanje u povrtnim plodovima, onda je to sada, kada se razne kulture smjenjuju jedna za drugom. Brojni su načini pripreme voća i povrća, a današnji izbor pada na salate koje osim što su izvrstan prilog glavnom jelu mogu biti i zvijezda obroka!

Opširnije...

POTROŠENI?

POTROŠENI?

Tijekom dugogodišnje prakse dr. Lipman, priznati stručnjak za integrativnu medicinu, često je svjedočio stanju koje naziva "potrošenošću": pacijenti pate od nesanice, potištenosti, napadaja panike, probavnih tegoba, alergija, umora, bolova u mišićima i zglobovima, češće se razbolijevaju i duže oporavljaju.

Opširnije...

VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM

VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM

Od autora svjetskih bestselera i jedne od najprodavanijih knjiga o raku, dolazi knjiga koja se čita u jednom dah, VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM!

Opširnije...

Koordinate sreće

Koordinate sreće

Je li sreća ono što nam poručuju nasmiješena lica s reklama, ili ona u sebi obuhvaća život u svoj njegovoj šarolikosti – i ono što smatramo sjajnim životnim trenucima, ali i sve ono što se krije u mraku? Je li izlaz u instant rješenjima i vanjskim blagodatima ili u odvažnosti potpunog prihvaćanja sebe?

Opširnije...

10 MINUTA POZORNOSTI

10 MINUTA POZORNOSTI

Goldie Hawn poznata je kao holivudska ikona, vrsna glumica i Oskarovka. No njezina je dugogodišnja strast promicanje fizičkog i emocionalnog zdravlja i sigurnosti djece. Kao predana majka koja je odgojila četvero djece to dokazuje u osobnom životu, ali i kroz Zakladu Hawn!

Opširnije...

Apokrifni transurfing

Apokrifni transurfing

Vadim Zeland još će jednom iznenaditi i navesti na razmišljanje. On smatra da je razuman čovjek, Homo Sapiens, stvar prošlosti, a da budućnost pripada svjesnom čovjeku, koji je spreman probuditi se u snu na javi. Jeste li vi taj čovjek?

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Gospođa ministarka
Pirati s Kariba: Nepoznate plime
Love will tear us apart
Boys don't cry
"Ideš dalje" u Berlinu
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Koko i duhovi
Ljubavne pjesme
Biser Kine - Anchee Min
Poklanjamo vam album Lotusa!
Filmske preporuke - Roman Polanski
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Veliki proljetni glazbeni outlet
Danak anđelima
Klapski Woodstock

Gricni kategoriju