Pirati s Kariba: Nepoznate plime

Pirati s Kariba: Nepoznate plime

Napokon! Obožavatelji popularnih nastavaka ''Pirata s Kariba'' dolaze na svoje jer je posljednji u nizu nastavaka (''Nepoznate plime'') stigao na DVD i Blu-Ray!

Ako ste obožavatelj "Pirata", zaljubljeni u prelijepu Penelope Cruz ili šarmirani Johnnyem Deppom, ovo je poslastica za Vas! Direktno iz studija Disney i od producenta Jerryja Bruckheimera dolazi vrhunska zabava, epska avantura i pravi humor koji su proslavili originalni film. Johnny Depp vraća se kao kapetan Jack Sparrow u filmu Pirati s Kariba: Nepoznate plime. Priča je to o istini, izdaji, mladosti, propasti - i sirenama! Kada Jack susretne ženu iz svoje prošlosti (Penelope Cruz), nije siguran radi li se o ljubavi ili o beskrupuloznoj varalici koja ga koristi kako bi pronašla Fontanu života. Prisiljen ukrcati se na brod najokrutnijeg pirata u povijesti, Jack ne zna koga da se više boji - Crnobradog (Ian McShane) ili žene iz svoje prošlosti. Uz režiju Roba Marshalla, film je prepun fenomenalne akcije, misterije i neprestanog humora. Uz cijelu silu posebnih dodataka, ovo je jedno od onih filmskih putovanja kojemu ćete se uvijek vraćati.
Pirati s Kariba
Za sve Vas koji niste bili u prilici skupiti sve nastavke Pirata stiže posebno iznenađenje! Raširite jedra i proživite nevjerojatne morske avanture s kapetanom Jackom Sparrowom u ovoj kolekciji od 4 filma ''Pirati s Kariba''. Napeta akcija, vražji humor, zapanjujući posebni efekti, misterije, prokletstva, zločinci i heroji – ovo je pravo blago okrutno dobre zabave za Vašu cijelu obitelj.

Dragi ljudi iz Continental filma pripremili su za Gricnijeve čitatelje prigodne poklone! Čak dva DVD izdanja - "Pirati s Kariba: Nepoznate plime" možete osvojiti ako odgovorite na pitanje: "Koji Vam je od nastavaka Pirata najdraži i zašto?" Jedno DVD izdanje poklonit ćemo nekome tko odgovori na pitanje u komentaru ispod članka na našem Facebook profilu. Drugi DVD možete osvojiti ako pošaljete mail s naslovom Pirati zajedno s točnim odgovorom na isto pitanje na info@gricni.com uz navedene osobne podatke. Prijave primamo do ponoći 14. rujna. Sretno!

Dobitnici popularnih "Pirata" su: Kristina Španić i Vedran Stanković! Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (4 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Sve o seoskom turizmu za neznalice
Priča o knjigama
Embassy 516
Retrospektiva Branka Vlahovića
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Filmomanija 6
Dražen Pavlović - magija iz kista!
Fenster u MM centru
Čudo u Poskokovoj Dragi
Prizori s jabukom
ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT
Koordinate sreće
"Log in - log out" premijera!
Sucker Punch
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU

Gricni kategoriju