Pedalafest iPhone i Android aplikacija

Pedalafest iPhone i Android aplikacija

Prvi hrvatski biciklistički festival, Pedalafest, dobio je i vlastite mobilne aplikacije na kojima se možete detaljnije informirati o događanjima!

Broj biciklista u Zagrebu svakodnevno raste baš kao i broj vlasnika pametnih telefona. Dijelom i zbog prvih, od 7. do 9. lipnja u Zagrebu se u domu HDLU-a događa Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival, a zbog drugih festival ima i vlastitu mobilnu aplikaciju!

Spomenuta aplikacija nastala je na Shoutem platformi i dostupna je vlasnicima Android  i iPhone uređaja. Osim što će kroz aplikaciju posjetitelji moći provjeriti raspored događanja na Pedalafestu, u njoj mogu saznati više o predavačima, radionicama, izložbama i novostima. No to naravno nije sve - aplikacija omogućava komunikaciju među onima koji su je ''downloadali'' a ima i mogućnost prijavljivanja na lokaciju!

Pedalafest, u organizaciji Sindikata biciklista, festival je u pravom smislu te riječi. Posjetitelji mogu slušati predavanja istaknutih promotora bicikla, poput Marca von Woundeberga i Michaela Cramera, na zabavnim radionicama saznati kako napraviti LED ekran na kotaču ili sladoled biciklom, te uživati u čitavom nizu popratnih događanja poput izložbe koje možete doživjeti samo ako je gledate s bicikla! Više o samom Festivalu možete saznati OVDJE.
Pedalafest

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Đavli od papira - Zoran Pilić
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU
U zaklon
Lea i Darija - Soundtrack
Čudo u Poskokovoj Dragi
"Log in - log out" premijera!
Priča o knjigama
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Continentalova tjedna izdanja
Moj sin samo malo sporije hoda
Nina Badrić - Nebo
Melankolija
Planet majmuna: Postanak
Fališ mi - Mani Gotovac

Gricni kategoriju