Patak Dodo

Patak Dodo

On je lukav. On je lud. On je nepopravljiv. On je naš omiljeni patak iz crtanih filmova! On je naravno Dodo - glavna zvijezda svih ovih jedanaest urnebesno smiješnih kratkih crtića iz ove animirane zbirke za djecu!

S ''Looney Tunes'' ekipom - Zekoslavom Mrkvom, Šunkićem i ostalim komičnim likovima, ova animirana dječja kolekcija ''Patak Dodo'' daje simpatičnom, budalastom Dodi zvijezdani tretman kakav uistinu i zaslužuje! Još uvijek se možemo prisjetiti crtića iz djetinjstva u kojima bi Dodo pokušavao nagovoriti bedastog lovca da upuca Zekoslava Mrkvu i uz sav svoj trud uvijek bi on bio taj koji je morao vaditi zrna iz pernate stražnjice! Nama dovoljno smiješno svaki put, a očito i ekipi iz ''Continental filma'' jer su izdali DVD izdanje ''Patak Dodo'' koje će raspametiti najmlađe i vratiti odrasle u djetinjstvo!

U suradnji s ''Continental filmom'' ponovo smo Vam pripremili poklone! Ovaj put vam darujemo dva DVD-a ''Patak Dodo''! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Patak Dodo'' i Vašim podacima. Isto tako, možete se prijaviti i ako u komenaru ispod članka ''Patak Dodo'' na našem Facebook profilu napišete ''Zec, gadiš mi se!'' 

Prijave primamo do 30. studenog u ponoć! Sretno!

Po jedan DVD ''Patak Dodo'' osvojile su Vera Valjevac i Andrea Knajter! Čestitamo!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Irena Čurik: VIŠE NIJE BILO VIJESTI
Filmske preporuke
Foto radionica u KSET-u
CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE
Prizori s jabukom
Stoljeće mudrosti
Filmske preporuke za (anti)Valentinovo
Pirati s Kariba: Nepoznate plime
POTROŠENI?
Green Lantern
Lijepa naša
Dečko, dama, kralj, špijun
Melankolija
Vodni rat
Crvena kapela

Gricni kategoriju