Patak Dodo

Patak Dodo

On je lukav. On je lud. On je nepopravljiv. On je naš omiljeni patak iz crtanih filmova! On je naravno Dodo - glavna zvijezda svih ovih jedanaest urnebesno smiješnih kratkih crtića iz ove animirane zbirke za djecu!

S ''Looney Tunes'' ekipom - Zekoslavom Mrkvom, Šunkićem i ostalim komičnim likovima, ova animirana dječja kolekcija ''Patak Dodo'' daje simpatičnom, budalastom Dodi zvijezdani tretman kakav uistinu i zaslužuje! Još uvijek se možemo prisjetiti crtića iz djetinjstva u kojima bi Dodo pokušavao nagovoriti bedastog lovca da upuca Zekoslava Mrkvu i uz sav svoj trud uvijek bi on bio taj koji je morao vaditi zrna iz pernate stražnjice! Nama dovoljno smiješno svaki put, a očito i ekipi iz ''Continental filma'' jer su izdali DVD izdanje ''Patak Dodo'' koje će raspametiti najmlađe i vratiti odrasle u djetinjstvo!

U suradnji s ''Continental filmom'' ponovo smo Vam pripremili poklone! Ovaj put vam darujemo dva DVD-a ''Patak Dodo''! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Patak Dodo'' i Vašim podacima. Isto tako, možete se prijaviti i ako u komenaru ispod članka ''Patak Dodo'' na našem Facebook profilu napišete ''Zec, gadiš mi se!'' 

Prijave primamo do 30. studenog u ponoć! Sretno!

Po jedan DVD ''Patak Dodo'' osvojile su Vera Valjevac i Andrea Knajter! Čestitamo!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

DANI EUROPSKOG FILMA: PIRAN - PIRANO
SCREEN on the GREEN
Sestra - Rosamund Lupton
Čovjek koji je spasio Europu
NEKA BOLJI POBIJEDI
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Poklanjamo vam album Lotusa!
Hotel na uglu gorkog i slatkog
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Mačak u čizmama
'Moć i nemoć' Seijija Kimota
Kako odgojiti štene
Vikend na Animafestu
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
Biser Kine - Anchee Min

Gricni kategoriju