Objektiv

Danak anđelima

Danak anđelima

Dobitnik nagrade žirija na ovogodišnjem festivalu u Cannesu i drugi najgledaniji film s revije MAXtv Filmomanija 6 napokon u redovitoj kino distribuciji!

Opširnije...

Vitez tame: Povratak

Vitez tame: Povratak

Sve ljubitelje Nolanove trilogije razveselit će vijest da već od danas mogu prednaručiti svoj Blu-ray ili DVD primjerak filma ''Vitez tame: Povratak'', iako film još nije završio svoj kino život!

Opširnije...

Rock zauvijek

Rock zauvijek

Film ''Rock zauvijek'' Adama Shankmana s Russellom Brandom, Catherine Zeta-Jones, Alecom Baldwinom i Tomom Cruiseom u glavnim ulogama od ovog je tjedna dostupan u DVD i Blue-ray izdanju!

Opširnije...

Počinje 8. Festival 25 FPS

Počinje 8. Festival 25 FPS

Večeras u 20.00 sati u zagrebačkom kinu SC započinje osmo izdanje 25 FPS-a Internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa. Tijekom šest festivalskih dana publika će gledati recentnu eksperimentalnu i avangardnu filmsku produkciju u osam natjecateljskih i nizu popratnih programa!

Opširnije...

Počinje Filmomanija!

Počinje Filmomanija!

Najjača revija dobrog filma do sada održava se od 20. do 30. rujna ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol! Gledatelji će moći uživati u najnovijim remek-djelima sedme umjetnosti!

Opširnije...

Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'

Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'

Od danas je postala aktivna stranica namijenjena svim obožavateljima ovog fantastičnog filmskog serijala koji je u svijetu zaradio preko 700 milijuna dolara, a čiji novi nastavak – ''Resident Evil: Osveta 3D'' – od ovoga četvrtka dolazi u hrvatska kina!

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Perači prozora
Ranjena žena
Apokrifni transurfing
Vikend na Animafestu
Priča o knjigama
PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA
Martovske ide
ZOMantično ROMANTIČNO
6. Festival židovskog filma
ALVIN I VJEVERICE 3
Dvojac Lightune
Vrijeme je novac
Kimiko - iz sobe do slušatelja!
Fenster u MM centru
Kako biti odrasla osoba u vezi

Gricni kategoriju