NLO-i - Leslie Kean

NLO-i - Leslie Kean

Morate priznati da pogled u zvjezdano nebo u Vama budi pitanje o postojanju izvanzemaljskog života, uz duboki uzdah i mrmljanje kroz bradu:"A što ako nismo sami?!"

Stotine književnih i filmskih naslova o susretima s našim svemirskim susjedima, kao i nagađanja jesu li oni dobri ili zli čine se nekako ispraznima ukoliko nismo sigurni da oni uistinu postoje. U svom predgovoru Johna Podesta, posljednjeg šefa kabineta za vrijeme Clintonove administracije napisao je:

"Svi znamo da je 95 posto prijavljenih viđenja NLO-a moguće objasniti. Preostaje još onih 5 posto spektakularnih i dobro dokumentiranih 'bliskih susreta' koje su službeno istraživale vladine agencije diljem svijeta, ali do danas nisu pronađena nikakva pouzdana objašnjenja. Istraživačka novinarka Leslie Kean napisala je knjigu koja je rezultat desetogodišnjeg istraživanja zapanjujućih viđenja zračnih objekata nepoznatog koja su zabilježena od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća."

Oslanjajući se na svoje istraživanje kao i na iskustva na desetke visoko pozicioniranih svjedoka i službenih istražitelja – uključujući i pet generala i jednog bivšeg američkog guvernera – koji otkrivaju činjenice o NLO-ima, dobila je potvrdu o njihovu postojanju na najvišoj razini. Val NLO-a iznad Belgije, upad kod zračne luke O'Hare, divovski NLO-i iznad Engleskog kanala, zračni dvoboj iznad Teherana samo su neki od slučajeva koje je Leslie Kean temeljito dokumentirala u svojoj knjizi. Opisana iskustva svjedoka zaintrigirat će i one najsmunjičavije među vama.

Kean je skrenula pozornost javnosti na potrebu da se ove pojave temeljito ili barem ozbiljnije istraže jer, ako ništa drugo, dovode u pitanje sigurnost letenja kao i nacionalnu sigurnost. Potrebno je globalno priznanje njihova postojanja te provođenje nepristranog znanstvenog istraživanja kako bismo se konačno približili razrješenju ovog sveprisutnog misterija. Stoga je u svojoj knjizi uvrstila i poglavlja koja razotkrivaju mitove ili istinu oko Vladinih zataškivanja, istinu o angažiranju američke vlade, novoj agenciji za NLO-e u Americi i još mnogo toga.

Leslie Kean cijenjena je neovisna istraživačka novinarka. Jedna je od utemeljiteljica Koalicije za slobodu informacija (Coalition for Feedom of InformationCFi), nezavisne udruge koja se zalaže za veću otvorenost vlade glede podataka o NLO-ima i za odgovorno izvještavanje javnih glasila o NLO-ima.

Konačno ozbiljna i dobro promišljena knjiga o ovoj kontroverznoj temi. Skeptici, ali i oni koji nikada nisu sumnjali, u ovoj će knjizi otkriti pravo skriveno blago vrijednih informacija koje će nam otvoriti oči. Ova će knjiga zasigurno postati zlatni standard istraživanja NLO-a.)"

- Dr. Michio Kaku, autor knjige „Fizika nemogućeg“

Za sve one koji su zaintrigirani najavom ove knjige imamo iznenađenje! Gricni i Planetopija najsretnijem čitatelju daruju jedan primjerak knjige NLO-i! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da odgovorite na pitanje: "Postoje li izvanzemaljci?" Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''NLO-i'' na info@gricni.com zajedno s odgovorom i Vašim podacima. Slobodno elaborirajte odgovor i priložite slike ako osobno znate neke! Također se za sudjelovanje u igri možete prijaviti i ako ostavite odgovor u komenaru ispod članka na našem Facebook profilu! Prijave primamo do ponoći 04. listopada. Sretno svima!

Knjigu Nlo-i osvojila je Ines Kečkeš! Čestitamo dobitnici i molimo da nam javi svoje podatke na info@gricni.com , a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Opasna metoda
Nosferatu
Jane Eyre
Fališ mi - Mani Gotovac
Lea i Darija - Soundtrack
Barneyeva verzija
Reckless - KAMENO MESO
Profesionalac - Dušan Kovačević
Klape u Zagrebu
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
NEKA BOLJI POBIJEDI
TOTALNA RASPRODAJA!
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Gospođa ministarka
CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE

Gricni kategoriju