Na daskama

Žuta crta

Žuta crta

Posvemašnje otuđenje dio je naše svakodnevice, a žute crte na aerodromima, u državnim institucijama, pa čak i u wellness centrima usmjeravaju ne samo čovjekovo kretanje, već i, više nego simbolički, tijek životnih postupaka kao i međuljudske odnose.

Opširnije...

Kabinet

Kabinet

U polukružnoj dvorani Teatra &TD premijerno pogledajte predstavu ''Kabinet'' i doznajte na koji način mlada autorska i glumačka ekipa progovara o aktualnim problemima današnjice: o odnosu ljudi prema vlasti i vlasti prema ljudima.

Opširnije...

''Ideš dalje'' u Parmi

''Ideš dalje'' u Parmi

Predstava ''Ideš dalje!'' Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih u studenom gostuje u Teatru Due i školama u Parmi!

Opširnije...

Krajolik s padom

Krajolik s padom

Predstava ''Krajolik s padom'' prema nagrađenom tekstu Ivane Sajko te u režiji Daniele Löffner večeras se primijerno prikazuje u sklopu projetka ''Pozor:Pioniri!“ u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Opširnije...

Zatvaranje ljubavi

Zatvaranje ljubavi

''Zatvaranje ljubavi'' je autorski projekt poznatog francuskog redatelja Pascala Ramberta s Ninom Violić i Goranom Bogdanom. Zatvaranje ljubavi je svršetak priče; o rastanku, razdvajanju para koji nešto pokušava okončati: ponajprije njihovu zajedničku priču, koju bi htjeli zauvijek zatvoriti...

Opširnije...

Gospođa ministarka

Gospođa ministarka

Nova sezona u ''Satiričkom kazalištu Kerempuh'' započinje premijerom predstave ˝Gospođa ministarka˝ Branislava Nušića u režiji Olivera Frljića. Najpoznatija je to komedija Branislava Nušića i kultno djelo kojem su se smijale mnoge generacije. Više o predstavi saznajte u nastavku!

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Saboter
Filmske preporuke - Roman Polanski
Divna stvorenja
7. Kreativna događalica
Dvojac Lightune
POTROŠENI?
100. izvedba predstave "Čudo u Poskokovoj Dragi"!
SLUČAJ &TD
Massimo - Dodirni me slučajno
Corpus delicti - Juli Zeh
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI
Car neuspjeha
Apokrifni transurfing
ZOM - orkestar s dušom
Žrtve zemljopisa 2: povratak žrtve

Gricni kategoriju