mozaik knjiga

Reckless - KAMENO MESO

Reckless - KAMENO MESO

Jakob Reckless počinio je samo jednu pogrešku nakon mnogih godina opreza: njegov ga je brat Will slijedio u svijet iza ogledala. Svijet je to u kojemu su najmračnije priče stvarnost, a kletva jedne vile postaje zametkom kamenog mesa.

Opširnije...

Vjerno susjedstvo

Vjerno susjedstvo

Roman Tane French Vjerno susjedstvo proglašen je najboljim romanom po izboru najveće svjetske internetske knjižare Amazon za 2010. godinu. Tana French autorica je četiriju romana, a Vjerno susjedstvo prvi je od njih preveden na hrvatski jezik.

Opširnije...

Hotel na uglu gorkog i slatkog

Hotel na uglu gorkog i slatkog

Autor Jamie Ford pripovijeda dirljivu ljubavnu priču, ali istražuje i odnos oca i sina, tugu i veselje prve ljubavi, kao i kotač povijesti koji nezaustavljivo melje sve pred sobom. No, Jamie Ford zna da velikim ljubavima ništa ne stoji na putu pa ispisuje potresan završetak kakav do sad niste pročitali.

Opširnije...

Sestra - Rosamund Lupton

Sestra - Rosamund Lupton

Upravo je napetost u pravom krimiću ono što ljubitelje tog žanra nagoni na stalno čitanje novih naslova. Tu nije riječ o napetosti koja stvara mučninu, već o onoj koja pročišćuje i oslobađa, katarzično upravo kako bi umjetnost i trebala činiti.

Opširnije...

Biser Kine - Anchee Min

Biser Kine - Anchee Min

Predstavljamo Vam novu knjigu iznimno popularne autorice Anchee Min čija je knjiga "Crvena azaleja" postala svjetski bestseler! "Biser Kine" nova je knjiga ovog kineskog spisateljskog bisera, a Gricni Vam sada već tradicionalno omogućava osvajanje ovog naslova!

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Dvojac Lightune
Fenster u MM centru
TOTALNA RASPRODAJA!
Pobjednici festivala "Organ Vida"
Love will tear us apart
Festival bajki za djecu i odrasle - pripovijedanje uz vatru
ŠTO JE STOICIZAM?
Nina Romić + Mika Male + Lotus
Danak anđelima
Filmomanija 5
Prevaranti
SJEVEROZAPADNI VJETAR
Ovo bi mogla biti moja ulica
10 MINUTA POZORNOSTI
RAT ART – DVADESET GODINA POSLIJE

Gricni kategoriju