Moj sin samo malo sporije hoda

Moj sin samo malo sporije hoda

Predstava ''Moj sin samo malo sporije hoda'' po dramskom tekstu istaknutoga mladog dramatičara Ivora Martinića, progovara o složenosti obiteljskih odnosa, a možete ju pogledati u ZKM-u!

U središtu obiteljske komedije su majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepliću tijekom proslave Brankova dvadeset i petog rođendana. Prebrižna majka koja se fokusira na svojeg sina, dementna baka, otkačena teta i njezin zbunjeni muž samo su neki od protagonista ove predstave. U njoj ćete svjedočiti o svim onim nerazumijevanjima, neslaganjima, generacijskom srazu, bračnim razmiricama o koje se i sami spotičete svakodnevno u životu. Osnovno je pitanje što ga postavlja ova tragikomedija kako prihvatiti Drugog odnosno drugačijeg, onoga kojeg volimo i onoga kojem ne možemo ili ne znamo pomoći? “Moj sin samo malo sporije hoda” ocrtava sve zgode i nezgode odrastanja, zaljubljivanja, neuzvraćenih i uzvraćenih ljubavi, bolesti kućnih ljubimaca, mladenačkih i staračkih zaluđenosti... sve ono što nas svakodnevno prati u životu.

Glume:
Ksenija Marinković, Vedran Živolić, Sreten Mokrović, Lucija Šerbedžija, Doris Šarić Kukuljica, Damir Šaban, Urša Raukar, Krešimir Mikić, Jadranka Đokić, Goran Bogdan
Tekst: Ivor Martinić
Režija: Janusz Kica


Gricni Vam za 2. svibnja poklanja 2x2 ulaznice, a prijaviti se možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Moj sin'' zajedno sa svojim podacima i točnim odgovorom na pitanje:''Tko je napisao tekst predstave 'Moj sin samo malo sporije hoda'?''  Prijave primamo do 15 sati!

Inesa Antić i Iva Čumbelić uživat će u večerašnjoj izvedbi! Po dvije ulaznice čekaju ih na blagajni!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI
Klape u Zagrebu
Boys don't cry
Mozart u vrtu
Pobjednici festivala "Organ Vida"
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Filmske preporuke za (anti)Valentinovo
NEKA BOLJI POBIJEDI
Klapa Cambi u Arsenalu
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Počinje Filmomanija!
Filmske preporuke
ZOM - orkestar s dušom
Vlado Tuđa - I ♥ NY
Opasna metoda

Gricni kategoriju