MJESEC ZALJUBLJENIH U MOZAIKOVIM KNJIŽARAMA!

MJESEC ZALJUBLJENIH U MOZAIKOVIM KNJIŽARAMA!

Uz kupnju bilo kojeg od 20 popularnih naslova dobivate gratis naslov Ljubav - 1000 antologijskih aforizama!

Mozaik knjiga započeo je s obilježavanjem Dana zaljubljenih akcijom "Proslavite Valentinovo" u kojoj uz kupnju više od 20 popularnih naslova dobivate gratis naslov Ljubav - 1000 antologijskih aforizama. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će do 15. veljače u Mozaikovim knjižarama u cijeloj Hrvatskoj.
mozaik_valentinovo
Odabrani beletristički i publicistički naslovi idealan su dar za Valentinovo, ali i za sve ljubitelje dobrog štiva. U akcijskoj ponudi tako se nalaze odabrani ljubavni romani kao i priručnici o seksu, ljubavi i vezama. "Mjesec zaljubljenih već tradicionalno obilježavamo ponudom odabranih naslova po popularnim cijenama jer vjerujemo kako je dobra knjiga najljepši poklon – bilo da darujete sebe ili drugog. Nadamo se da će ova akcija privući mnogobrojne zaljubljene, koji će prepoznati jedinstvenu priliku, ali i one koji prepoznaju vrijednost dobre knjige", ističe voditeljica marketinga Mozaika knjiga Maja Kecerin.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Glasaj prvi/a!

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Kabinet
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Obamin sindrom
Lotus u Saxu
Fortinbras se napio
Mačak u čizmama
ZOM - orkestar s dušom
Filmomanija 6
Foto radionica u KSET-u
Filmske preporuke - dvoglavi redatelj
ŠEBALJ I KRIŽ
Ljubavne pjesme
Jeste li za salatu?
Martovske ide
Studio Smijeha

Gricni kategoriju