Melankolija

Melankolija

Kako bi spoznaja da će život na Zemlji nestati za par dana utjecala na Vaš odnos s drugima i biste li prešli preko svih pa i najvećih razmirica s obitelji i bližnjima?

Melankolija je psihološki film katastrofe redatelja Larsa von Triera. Prekrasan film o kraju svijeta. Justine i Michael slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora. U međuvremenu, planet Melankolija se približava zemlji… Film „Melankolija“ ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu gdje je osvojio nagradu za najbolju glumicu – Kirsten Dunst.

Režija: Lars von Trier
Scenarij: Lars von Trier
Uloge: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg i Kiefer Sutherland

Za sve one koji su zaintrigirani najavom ovog filma imamo iznenađenje! Gricni i Continental film poklanjaju 5X2 ulaznice za film Melankolija! Ulaznice se moraju iskoristiti najkasnije do 12. listopada u Movieplexu! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da odgovorite na pitanje iz uvoda članka. Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''Melankolija'' na info@gricni.com zajedno s odgovorom i Vašim podacima. Prijave primamo do ponoći 6. listopada. Sretno svima!

Po dvije ulaznice za film osvojile su Ivana Primorac, Daniela Guja, Ivana Ančić, Hani Matulić i Ivana Ivančić! Čestitamo!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Žuta crta
Pronađite ljude u crnom!
Massimo u Tvornici!
Vitez tame: Povratak
Dani suvremenog plesa u Varaždinu
„IZLET“ u CINEPLEXXU CENTAR KAPTOL!
Dimljena haringa bez senfa
ZOM - orkestar s dušom
Massimo - Dodirni me slučajno
Lijepa naša
Surveillance Of The Environment
10 MINUTA POZORNOSTI
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
Dama i Skitnica
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM

Gricni kategoriju