Massimo u Tvornici!

Massimo u Tvornici!

Što možete očekivati u srijedu 15. veljače od 21 sat u velikom pogonu zagrebačke Tvornice Kulture? Odličan koncert uz Massimov vrhunski bend, goste, snimanje za HTV i još mnogo, mnogo toga!

Massimo je još neki dan u radijskoj emisiji spomenuo da nema ljepšeg nego kad mu neki koncertni organizator kaže: „Max ostalo je još malo ulaznica!“ Njegova publika poručila mu je nešto još ljepše: „Massimo rasprodao si koncert u Tvornici 14.veljače!“ Zbog iznimnog interesa koji je polučio ovaj rasprodani koncert odlučili smo Vam dan kasnije ponuditi još jednu priliku za uživanje u bezvremenskim Massimovim hitovima, pjesmama s novog albuma „Dodirni me slučajno“ i evergreenima na Massimov način. Zaplešite uz „Dodirni me slučajno“, zapjevajte uz „Iz jednog pogleda“ ili jednostavno pustite da Vas ponese atmosfera.
massimo

Ako niste na vrijeme osigurali ulaznice za koncert povodom Valentinova, još nije kasno da sebe ili Vama drage osobe razveselite ulaznicama za koncert 15.veljače. Cijena ulaznica u pretprodaji je 125 kn, a na dan koncerta 150 kn. Gricni Vam u suradnji s Aquarius recordsom poklanja dvije ulaznice za ovaj koncertni užitak! Prijaviti se možeta tako da podijelite post s najavom koncerta objavljen na Gricnijevom Facebook profilu uz tekst: ''Gricni poklanja ulaznice za Massimov koncert'' Kod podjele članka obavezno odaberite opciju ''Public/Javno'' kako bismo i mi vidjeli vašu prijavu! Prijave primamo do 8.veljače u ponoć! Sretno!

Na koncert vodimo Lanu Dimić! Čestitamo! Molimo dobitnicu da nam svoje podatke pošalje na info@gricni.com.

massimo_tvornica

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Klape u Zagrebu
DANI EUROPSKOG FILMA: MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ
Alan Bradley u Zagrebu
Đavli od papira - Zoran Pilić
"Log in - log out" premijera!
Koko i duhovi
Muzej prekinutih veza
Otvoren MUU u SIGETUU
Snaga sirovog
NLO-i - Leslie Kean
Glorija u &TD-u
Izvantjelesno iskustvo
BRAK
Fenster u MM centru
Dama i Skitnica

Gricni kategoriju