Massimo - Dodirni me slučajno

Massimo - Dodirni me slučajno

U suradnji s diskografsko kućom Aquarius Records poklanjamo vam novi Massimov album "Dodirni me slučajno" na kojem se nalazi i veliki kandidat za Porina u kategoriji Hit godine - "Iz jednog pogleda"!

Tri godine od studijskog albuma "Sunce se ponovo rađa", godinu dana od live albuma "Massimo sings Sinatra", te brojnih koncerata, došlo je vrijeme za novi Massimov studijski album "Dodirni me slučajno". Ovo je, kažu oni koji su ga imali priliku čuti dok je nastajao, najzreliji Massimov album do sada. Ispuniti očekivanja svih nije jednostavno (a nije ni nužno), no sigurno je da će ovim albumom Massimo steći i puno, puno novih fanova. Beskompromisno dobra glazba ono je što se, potajno, i očekuje od pjevača koji je godinu za godinom osvajao nagradu Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a kad se nadanja poklope s albumom koji ne želite izvaditi iz CD playera, onda je zadovoljstvo beskrajno. Novi album očekivano donosi i brojne novitete:

"Zvuk je definitivno puno drskiji nego inače, odnosno manje 'ispeglan'. Iskrenu emociju i puno direktniji zvuk, ono je što želim podijeliti s mojom publikom i vjerujem da će oni to prepoznati", kazao je Massimo koji je na ovom albumu okupio doista veliki i respektabilan broj suradnika, na njemu su radila čak četvorica producenata i pet aranžera!

Želite li svoju glazbenu kolekciju nadopuniti upravo ovim albumom, pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''Dodirni me slučajno'' i svojim podacima - možda se sreća osmjehne baš Vama! Prijave primamo do ponoći 30. ožujka. Sretno!

Marijan Briški će pjevati uz Massima! Čestitamo dobitniku i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

LJUBAVologija - Bruno Šimleša
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Ranjena žena
Dama i Skitnica 2
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
200 najljepših trajnica
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
NLO-i - Leslie Kean
Love will tear us apart
Hej! Kako si?
Garaža
CASINO JACK I SJEDINJENE MONETARNE DRŽAVE
Filmomanija 5
Osmo izdanje 25 FPS-a
Nina Badrić - Nebo

Gricni kategoriju