Maš Forma - unikatan nakit

Maš Forma - unikatan nakit

Veseli privjesci, upečatljive ogrlice, klasični medaljoni, vrckaste naušnice ili starinski broševi - bez puno razmišljanja, svaka će kutija za nakit vrlo rado udomiti unikatne primjerke nastale u obiteljskoj radionici obitelji Štimac! Naravno, još će bolje pristajati uz neku od vaših modnih kombinacija!

Tražite li nešto što će nakon tmurne i sive zime unijeti dašak proljeća u vaš stil, pozivamo vas da navratite u radionicu nakita Maš Forma u Alagovićevoj 46 u Zagrebu. Nema sumnje da ćete u raznovrsnoj ponudi uspjeti pronaći nešto za sebe, a dugogodišnja obiteljska tradicija izrade metalnog nakita jamstvo je vrhunske kvalitete. Radionicu su veljači davne 1986. godine osnovali Zvonimir i Biserka Štimac, bračni par koji je i danas uspješno vodi. Unatoč mnogim promjenama i inovacijama, kroz sve ove godine uspjeli su zadržati vlastiti stil, a s vremenom su se radionici priključili i ostali članovi obitelji - Nina i Filip.

Maš Forma
Maš Forma
Svaki komad nakita koji nastane u njihovoj radionici unikatan je primjerak, te je u potpunosti ručno izrađen! Cijela obitelj u posao ulaže mnogo truda, a s ponosom ističu kako je, osim truda, ključan sastojak u cijeloj priči i ljubav s kojom rade svoj posao: Svaki naš proizvod, koji je morao prilikom proizvodnje proći cijeli tehnološki proces, rađen je s puno ljubavi i pažnje. Nama je cilj da proizvodi budu kvalitetni te estetski lijepo napravljeni... Pri izradi metalnog nakita koristi se tehnologija centrifugalnog lijeva s legurama koje se u konačnici posrebre, pobakre, pozlate, poniklaju te obojaju, a osim nakita, također se bave izradom metalnih i staklenih ukrasa, ornamenata, suvenira...
Maš Forma

Maš Forma
Sigurno nećete pogriješiti, odlučite li nakit nekome pokloniti! Osim veselih boja i razigranih motiva, nas je posebno iznenadilo što se neki od naizgled fiksnih privjesaka zapravo pomiču, što dodatno doprinosi njihovoj atraktivnosti! Također, smatramo se dužnim upozoriti vas na nuspojave ovih neodoljivih broševa, privjesaka, medaljona ili naušnica - pripremite se na brojna zapitkivanja prijateljica, poznanica (ili čak potpunih stranaca) o tome gdje ste ih nabavili!

Sve one koji nisu u mogućnosti posjetiti radionicu, ili one koji više vole kupovinu iz naslonjača, sigurno će razveseliti opcija kupnje putem web shopa pomoću kojeg nakit možete jednostavno pregledati i naručiti. Zbog velikog broja domišljatih rukotvorina najteže od svega bit će vam odabrati nakit koji će potom uz sigurnu i brzu dostavu biti dostavljen na vašu adresu zapakiran u simpatičnu kutijicu koja je također nastala u radionici. Svaki komad nakita koji tamo pronađete djeluje toliko posebno, a opet teško je zamisliti kako će nakon kupnje taj isti jednostavno "ispariti" iz ponude! Pozivamo vas da se i pridružite radionici Maš Forma na Facebooku gdje redovito možete saznati sve novosti vezane uz njihove proizvode.
Maš Forma


Kao i uvijek, pripremili smo i iznenađenje za Vas, dragi čitatelji, a svoj poklon ovoga puta možete odabrati sami! Kako biste sudjelovali u darivanju, sve što trebate je u komentaru ispod najave ovog članka na našem Facebook profilu napisati rečenicu koja glasi:"Maš Forma i Gricni mi poklanjaju _________! Pritom u tom komentaru označite (''tagirajte'') Maš Formu i Gricni, a umjesto prazne linije navedite koji biste komad nakita dostupan u web shopu odabrali. Najsretnijem sudioniku poklonit ćemo komad nakita iz Maš Forma web shopa po vlastitom izboru. Prijave primamo do ponoći 30. ožujka. Sretno!

Sretne ruke bila je Ivana Halić! Čestitamo dobitnici (molimo je da se javi na info@gricni.com) i zahvaljujemo svima na sudjelovanju! Ovaj krug je završio, ali nemojte biti previše razočarani zato što su Gricni i Maš Forma odlučili još nekoga nagraditi ovim lijepim nakitom! Sve što trebate je poslati mail s naslovom "Maš forma" i odgovorom na pitanje:"Koje je godine osnovana Maš forma" na info@gricni.com! Odgovor možete saznati OVDJE! Prijaviti se možete do ponoći 7. travnja!

Čestitamo Ivani Cestar! Svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i pozivamo ih da se priključe posljednjem krugu darivanja! Sudjelovati možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''I ja želim Maš Forma nakit!'' i svojim podacima. Također se prijaviti možete tako da u komentaru ispod najave posljednjeg kruga darivanja na našem Facebook profilu napišete ''I ja želim Maš Forma nakit!''. Od svih pristiglih prijava najsretnijem sudioniku poklonit ćemo komad nakita iz Maš Forma web shopa po vlastitom izboru. Prijave primamo do ponoći 16. travnja. Sretno!

Posljednja dobitnica poklona je Marija Prka! Čestitamo i zahvaljujemo svima na sudjelovanju.
Maš Forma

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (12 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Pismo Heineru Mulleru
Biser Kine - Anchee Min
"Log in - log out" premijera!
Replica - Ivan Šibenik
Jedan dan
Koordinate sreće
ŠTO JE STOICIZAM?
BRAK
Idiot u ZKM-u
Klapa Cambi u Arsenalu
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
Inspektor Martin i banda puževa
Garaža
Snaga sirovog
200 najljepših trajnica

Gricni kategoriju