Mala gljivarska kuharica

Mala gljivarska kuharica

Dame i gospodo, dragi Gricnijevci! Došli smo do spoznaje da gljive nisu samo zagoreni komadi "gume" koje pomoću dva prsta uklanjamo s miješane pizze, već delicija kakvoj nema premca! Ako i Vas zanima više o ovim šumskim stvorenjima, čitajte pažljivo!

 
''MALA GLJIVARSKA KUHARICA''
novi je naslov u gurmansko-kulinarskoj biblioteci ''Špajzbuk''. Dosta je bilo kuharskih knjiga u kojima su gljive uvijek statisti, doduše omiljeni ili čak otmjeni, ali uvijek u drugom planu. Mala gljivarska kuharica ispravlja ovu nepravdu na zadovoljstvo svih pasioniranih gljivara, njihovih simpatizera i potpunih amatera u svijetu gljiva. No kako ''Špajzbuk'' uvijek balansira na tankoj granici između priče i recepata, ovo gljivoštivo upućuje kako se ponašati u prirodi, kako i koje gljive treba brati i napokon što s njima raditi u kuhinji. Malom gljivarskom kuharicom Željko Šatović G.u.l.a. ispravlja zablude i šarmantno uvodi u čaroban svijet gljiva, i ovaj put uz duhovite ilustracije Danila Dučaka.

U suradnji s ''Nakladom Ljevak'' poklanjamo Vam jedan primjerak ''Male gljivarske kuharice''! Prijaviti se možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Volim gljive'', Vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Koje gljive najviše volite vidjeti u kuhinji i zašto?''  Prijave primamo do 24. prosinca u ponoć! Sretno!

Ivan Stošić će uživati u Maloj gljivarskoj kuharici! Čestitamo!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

100. izvedba predstave "Čudo u Poskokovoj Dragi"!
Patak Dodo
Profesionalac - Dušan Kovačević
Arthur
Crvena kapela
Album klape "Sol"
Prizori s jabukom
Planet majmuna: Postanak
DANI EUROPSKOG FILMA: MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ
RAT ART – DVADESET GODINA POSLIJE
Glorija u &TD-u
Vrijeme je novac
Embassy 516
Dama i Skitnica 2
DANI EUROPSKOG FILMA: KOPNO

Gricni kategoriju