Lotus u Saxu

Lotus u Saxu

Izdavanje prvog albuma je poput zaljubljenosti - sve se čini pomalo nestvarno i nadasve predivno. Promocija prvijenca je pak poput vjenčanja, kada bend pred dragim ljudima iskaže svoju vječnu ljubav i odanost glazbi!

Upravo se svečanim činila promocija prvog albuma zagrebačkog pop-rock sastava Lotus, koja je održana u sklopu Velike rock eksplozije u popularnom Sax-u. Zgodna je usporedba izdavanja prvijenca s vjenčanjem i iz razloga što su i osjećaji koji kolaju među sudionicima slični. U publici su uglavnom isti oni ljudi koji su bili uz bend još od kada je "nosio pelene", ali se tu pojave i neki "novi" prijatelji kojih je u slučaju Lotusa uistinu puno. Kao da su svi prepoznali glazbeni elektricitet kojim su nabijeni članovi benda u svojoj odlučnosti da stvore nešto posebno. Upravo su ta nova lica najbolji pokazatelj putanje kojom su Lotusovci krenuli, a koja će ih u skorom roku sasvim sigurno prometnuti u jedan od vodećih domaćih popularnih rockera.
Lotus
Nije pretjerano za zaključiti da je ovo bila najbolja Lotusova svirka do sada i standard kojeg su postavili za sve buduće nastupe. Donosimo Vam nekoliko fotografija koje će Vam približiti barem dio štimunga. Naslovna fotografija djelo je Ane Mihalić, a ostale fotografije potpisuje Diana Lukić - hvala curama na trudu! Zahvalimo još i Sari Renar, Mjuziklu i Replici na odličnom zagrijavanju atmosfere, a poželimo Lotusu još mnogo promocija novih albuma!
Lotus 2
Lotus 4
Lotus 5
Lotus 6
Lotus 7
Lotus 8
Lotus 3
Lotus 7

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.7 (16 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Retrospektiva Branka Vlahovića
Noć kazališta uz Zagreb Jazz Portrait
Vikend na Animafestu
Dama i Skitnica 2
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
TOTALNA RASPRODAJA!
Pronađite ljude u crnom!
Album klape "Sol"
Između neba i zemlje
"Log in - log out" premijera!
ZOMantično ROMANTIČNO
Corpus delicti - Juli Zeh
100. izvedba predstave "Čudo u Poskokovoj Dragi"!
Ljubavne pjesme
Inspektor Martin i banda puževa

Gricni kategoriju