Lotus i Replica u SAX-u

Lotus i Replica u SAX-u

Tradicija se nastavlja - bendovi Lotus i Replica će 3. ožujka (subota) ponovo dijeliti pozornicu. Već četiri godine za redom u toj kombinaciji pune zagrebačke klubove, a sada je došao red i na Sax!

Svima koji nas radovito čitaju ne moramo posebno predstavljati ova dva zagrebačka sastava. Pratili smo ih na zajedničkom koncertu u Kinu Mosor, bili smo na Lotusovoj promociji albuma, a nedavno smo i intervjuirali Ivana Šibenika iz Replice. Njihov sljedeći koncert održava se 3. ožujka (subota) u zagrebačkom klubu SAX!

Posebno iznenađenje u Saxu bit će premijera projekta Van Doberman, autorskog projekta Filipa Kozlice i Ivana Šibenika koji već neko vrijeme rade na zajedničkim stvarima, a ovom prilikom odsvirat će ih uživo, pojačani Brunom Milanovićem na basu i Branimirom Ivančanom na bubnjevima.

 

Gricni.com

Kao i obično, Gricni se potrudio osigurati svojim čitateljima besplatne ulaznice! Dijelimo 2x2 karte, a sve što morate napraviti je poslati mail s naznakom "SAX!" na info@gricni.com. Prijave primamo do 2. ožujka (petak) do 12h kada ćemo i objaviti dobitnike. Vidimo se u Saxu!
Više o koncertu saznajte na njihovom službenom facebook eventu.

Na koncert vodimo Nadinu Katana i Mateu Domitrović! Hvala svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Biser Kine - Anchee Min
Dječak crne mambe
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Odjel straha
"Ideš dalje" u Berlinu
Gricni foto sekcija
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Studio Smijeha
Vjerno susjedstvo
Vitez tame: Povratak
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU
Kako odgojiti štene
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Đavli od papira - Zoran Pilić
Samice u ZKM-u

Gricni kategoriju