"Log in - log out" premijera!

"Log in - log out" premijera!

Premijera predstave “Log In – Log Out” dramskog studija ''TNT'' održat će se u velikoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka u četvrtak, 10. svibnja u 20 sati. Svi ste pozvani!

Predstava se bavi temom virtualnog umrežavanja, facebookom, a poslije nje slijedi razgovor s publikom i predstavljanje rada Dramskog studija. Voditeljica je Svetlana Patafta, a glume učenici sedmih i osmih razreda: Karla Mesek, Karla Roksandić, Franjo i Filip Sakoman, Laura Medvarić, Marina Lotina i Mia Mikulić. Polaznici Dramskog studija ''TNT'' Centra za kulturu Trešnjevka iz Zagreba – grupe 7. i 8. razreda osnovne škole pod vodstvom akademske glumice Svetlane Patafta progovaraju i o svom iskustvu i otkrivaju za što sve mladi njihove dobi koriste tu mrežu i kako preko nje grade potpuno novi sustav komunikacije. Svjetlost je oblikovao Zdenko Trandler. Predstava “Log In – Log Out” temelji se na osobnim iskustavima polaznika grupe, kao i na iskustavima njihovih prijatelja i rođaka. Predstava je prikazana na 35. susretu kazališnih amatera Zagreba u Kulturnom centru na Peščenici.

Ulaz na premijeru je slobodan, ali je potrebno rezervirati ulaznice na tnt@cekate.hr ili na broj telefona 01/3695-457.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Zaraza
Arthur
Grand prix Animafesta
Vojvotkinja u KIC-u
Izumi i otkrića
Premijere u ITD-u
Dječak crne mambe
SLUČAJ &TD
Sestra - Rosamund Lupton
Ovo bi mogla biti moja ulica
Opaki zalogaji - Anthony Bourdain
Dečko, dama, kralj, špijun
Elitna postrojba 2
High Places u atriju &TD-a
Barneyeva verzija

Gricni kategoriju