LJUBAVologija - Bruno Šimleša

LJUBAVologija - Bruno Šimleša

Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?

Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi Ljubavologija koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ova najbitnija područja života. Kad bi postojala znanost o ljubavi, onda bi ova knjiga bila udžbenik!
ljubavologija
Za kreiranje istinskog ljubavnog odnosa ključna su tri faktora – ravnoteža davanja i primanja ljepote, visok stupanj kompatibilnosti i iskrenost. Autor, po prvi put u nekoj domaćoj knjizi, čitateljima predstavlja jedinstven test ljubavne kompatibilnosti koji će partnerima pomoći da otkriju koliko se njihove ljubavne želje i nadanja podudaraju te imaju li temelja za stvarnu, ispunjavajuću vezu.
Bruno_Simlesa
Bruno Šimleša (1979.) hrvatski je autor duhovne literature. Dosad je objavio pet knjiga, a prethodna Škola života bila je jedna od najprodavanijih prošlogodišnjih publicističkih naslova u Hrvatskoj. Pored pisanja, posljednjih deset godina održava radionice na kojima polaznike uči zdravom pristupu sebi i životu uopće, urednik je duhovne literature u izdavačkoj kući, piše tjednu kolumnu za Jutarnji list i redovit je gost na hrvatskim televizijskim i radijskim postajama. Oženjen je i otac male djevojčice te živi sretan, strastven i ispunjen život.

Ulaznicu za prvo predavanje Ljubavologije u Kinu Europa 14. rujna i primjerak knjige osvojio je Hrvoje Vojnić! Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

 

LJUBAVOLOGIJA U PRAKSI

TEMA: Razbijanje zabluda o partnerskim odnosima - Postoje li srodne duše, postoji li prava ljubav i ima li rok trajanja?
SRIJEDA, 12. 10. 2011. u 19h
KINO EUROPA, VARŠAVSKA 3, ZAGREB

Na drugom predavanju LJUBAVOLOGIJE U PRAKSI (srijeda 12.10. u 19h, Kino Europa) govorit će se o najčešćim zabludama o partnerskoj ljubavi. Često si baš u vezi romantičnih, odnosno partnerskih odnosa prodajemo vrlo jeftine fore koje onda naše srce dosta skupo plati. Bilo da smo uvjereni da će sve sjesti na svoje mjesto kad upoznamo Nju ili Njega, ili smo zavedeni holivudsko-bajkovitim shvaćanjem srodnih duša, ili smatramo da su ljubomora i posesivnost znak ljubavi, ili pak da nije bitno što nemamo iste i slične interese, čini se da smo doista stručnjaci u kompliciranju svog života. Govorit ćemo o razlozima raširenosti navedenih i brojnih drugih zabluda te načinima razbijanja takvih uvjerenja.

Naučite kako voljeti potpuno, a da pritom ne izgubite sebe te kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Budite s nama na drugom predavanju LJUBAVOLOGIJE U PRAKSI!

Prodaja ulaznica: Kino Europa (Varšavska 3, Zagreb) i Knjižara Ljevak (Trg bana J. Jelačića 17)
Cijena ulaznice: 30 kuna
Godišnja ulaznica za svih 10 predavanja je 200 kuna.
Više saznajte na www.ljevak.hr ili na www.brunosimlesa.com

Za Vas, dragi čitatelji, osigurali smo 2X2 ulaznice za sutrašnje predavanje (12. listopada)! Prijaviti se možete na našem Facebook profilu ispod članka, a dobitnika ćemo odabrati slučajnim odabirom i objaviti sutra ujutro! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da točno odgovorite na pitanje: "Koja su tri ključna faktora za kreiranje istinskog ljubavnog odnosa?"

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

LJUDI U CRNOM PONOVNO U HRVATSKOJ!
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
Sestra - Rosamund Lupton
Žrtve zemljopisa 2: povratak žrtve
Dani suvremenog plesa u Varaždinu
Lotus i Replica u SAX-u
Filmske preporuke - Christopher Nolan
Čudo u Poskokovoj Dragi
Koji je tvoj broj?
XV. FAKI
PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA
Zaraza
S druge strane
Snaga sirovog
Car neuspjeha

Gricni kategoriju