Ljubavne pjesme

Ljubavne pjesme

Predstavljamo Vam romantičnu dramu "Les chansons d'amour" (Ljubavne pjesme) iz konkurencije Festivala u Cannesu, a koji se prikazuje samo u Art kinu Grič!

Ismael i Julie upuste se u osjećajnu vezu utroje s Alice, no uskoro će se ovi mladi Parižani suočiti s krhkošću života i ljubavi, a Ismaelu će se udvarati mladi student... Pogledajte kako će izgledati ova veza kad se glavni akteri suoče s ljubomorom i tragičnom smrću. Cijeli film je protkan izvrsnom glazbenom pričom, a osvojio je četiri prestižne nagrade i bio u konkurenciji za još pet, uključujući i onu Festivala u Cannesu! Ne preporučuje se djeci! 

Uloge: Louis Garrel, Chiara Mastroianni, Ludivine Sagnier
Režija: Cristophe Honore
Trajanje: 100 min
Romantična drama (Francuska, 2007.)
Ljubavne_pjesme_plakat
Želite li pogledati film odgovorite na nagradno pitanje i možda upravo Vi osvojite 2 ulaznice za večerašnju projekciju (ponedjeljak, 6. veljače) u 21,00 sat u Art kinu Grič! Pitanje glasi: ''Kako se zove redatelj ovog filma?'', a svoje odgovore i podatke šaljite nam na info@gricni.com s naznakom ''Ljubavne pjesme''. Prijave primamo do 16h. Sretno!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

TOLSTOJEVA POSLJEDNJA STANICA
Dama i Skitnica
10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!
Volite li Johna Cagea?
ŠEBALJ I KRIŽ
Kabinet
Vjerno susjedstvo
Dražen Pavlović - magija iz kista!
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
SCREEN on the GREEN
SLUČAJ &TD
Čudo u Poskokovoj Dragi
Kimiko - iz sobe do slušatelja!
Inspektor Martin i banda puževa
Prolazi sve

Gricni kategoriju