Kvartet KLANG

Kvartet KLANG

Muzički salon vas poziva na koncert jednog od najperspektivnijih mladih ansambala posvećenih suvremenoj glazbi – koncert kvarteta KLANG koji će se održati 12. svibnja, s početkom u 21,30 u MM centru.

Članice kvarteta KLANG su mlade i iznimno talentirane pijanistice Vlatka Peko i Ana Lucić te udaraljkašice Anita Primorac i Kaja Farszky. S djelovanjem je ansambl počeo 2009. godine pod mentorstvom doc. Katarine Krpan i red. prof. Igora Lešnika, no svojim su nastupima Vlatka, Ana, Anita i Kaja ubrzo dokazaleda su spremne na aktivno sudjelovanje na hrvatskoj, a vjerujemo uskoro i nameđunarodnoj suvremenoj glazbenoj sceni.
Kvartet_KLANG
"Ako je fascinantna otvorenost članica kvarteta KLANG prema suvremenim hrvatskim skladateljima, kao i bezrezervnareakcija skladatelja prema glazbenicama, još je fascinantnija otvorenost njihove zajedničke publike. Rijetko se u Hrvatskom glazbenom zavodu (ili bilo gdje drugdje u Zagrebu, osim možda na koncertima u sklopu Muzičkog Biennala Zagreb) mogu doživjeti takve ovacije suvremenoj glazbi. No, tajna uspjeha kvarteta KLANG zapravo je vrlo jednostavna - vrsne glazbenice neposredno i suvjerenjem izvode kvalitetnu glazbu. A to je nešto što publika ne može neprepoznati." (Trpimir Matasović, "Zarez")

Svoj dolazak možete potvrditi na sandra.bencun@gmail.com ili na davorka.begovic@sczg.hr.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Naša majka
Između neba i zemlje
POTROŠENI?
High Places u atriju &TD-a
Festival bajki za djecu i odrasle - pripovijedanje uz vatru
Grand prix Animafesta
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Patak Dodo
Tajna u njihovim očima
Rock zauvijek
Probe - Ivan Androš
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
ZOMantično ROMANTIČNO
Mozart u vrtu
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI

Gricni kategoriju