Krajolik s padom

Krajolik s padom

Predstava ''Krajolik s padom'' prema nagrađenom tekstu Ivane Sajko te u režiji Daniele Löffner večeras se primijerno prikazuje u sklopu projetka ''Pozor:Pioniri!“ u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Predstava „Krajolik s padomIvane Sajko u viđenju njemačke redateljice Daniele Löffner i izvedbi Državnog kazališta iz Braunschweiga premijerno će biti izvedena u utorak, 23. listopada u 20 sati, u Zagrebačkom kazalištu mladih. Sljedeća je izvedba u srijedu, 24. listopada u 20 sati. Predstava se izvodi na njemačkom s titilovima na hrvatskom jeziku.

Predstava se bavi promišljanjem buduće majke, njezinim  osobnim strahovima za zdravlje djeteta, traži odgovor na pitanje kakva budućnost očekuje generacije koje dolaze i koju će cijenu po vlastiti integritet eventualno plaćati. To je koprodukcijska predstava nastala u okviru hrvatsko-njemačkog projekta „Pozor:Pioniri!“ i u njoj pored njemačkih umjetnika nastupa i glumac Zagrebačkog kazališta mladih Edvin Liverić. U okviru spomenuta projekta u Zagrebačkom kazalištu mladih nastala je predstava „Žuta crta“ njemačkih dramatičarki Juli Zeh i Charlotte Roos u režiji Ivice Buljana, premijerno izvedena 13. listopada 2012.

Scenografkinja i kostimografkinja „Krajolika s padom“ je Claudia Kalinski, dramaturginja Katrin Breschke, a glume i Moritz Dürr, Sven Hönig, Hanno KofflerKlaus Lembke,  Hans-Werner Leupelt, Mattias Schamberger i Rika Weniger.

Za izvedbu predstave ''Krajolik s padom'' u suradnji s kazalištem poklanjamo vam 2x2 ulaznice za utorak (23. listopada) i srijedu (24. listopada). Za prijavu nam pošaljite mail s naslovom ''Krajolik s padom'' i Vašim podacima na info@gricni.com te naznačite za koji biste dan željeli osvojiti ulaznice. Prijave primamo danas do 16 sati. Sretno!

Za večerašnju izvedbu po dvije ulaznice osvojile su Ana Lončar i Marija Horvat, a za sutrašnju također po dvije karte Ana Janeković i Ivana Laštro!

_________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

ZOM - orkestar s dušom
Kerempuh gostuje u Mostaru
Reckless - KAMENO MESO
6. Festival židovskog filma
Crvena kapela
Pedalafest iPhone i Android aplikacija
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
Doktrina šoka
SJEVEROZAPADNI VJETAR
Boys don't cry
Koko i duhovi
Lotus i Replica u SAX-u
Filmske preporuke - Christian Bale
S druge strane
Vitez tame: Povratak

Gricni kategoriju