Koncert "Na treću"

Koncert "Na treću"

Pod ravnanjem mladog maestra Vetona Marevcija "orkestar s dušom" - Zagrebački orkestar mladih na 2. koncertu u sezoni putuje u Beč i ugošćuje mladu pijanističku zvijezdu Stipu Bilića u večeri koju ne smijete propustiti!

U subotu 26. siječnja Zagrebački orkestar mladih putuje u Beč u goste knezu Lobkowitzu i priprema koncert - isti onakav kakav je ožujka 1807. održan u raskošnoj palači toga slavnog Beethovenova mecene!

Na 2. koncertu u sezoni višestruko nagrađivani mladi pijanist Stipe Bilić i mladi maestro Veton Marevci pripremaju 3 remekdjela iz opusa bonnskog majstora Ludwiga van Beethovena - i najavljuju "koncert na treću" koji ne smijete propustiti.

Beethovenovu uvertiru o slavnom rimskom vojskovođi Koriolanu slijedi Četvrti klavirski koncert, op. 58, a u drugom dijelu očekuje nas Četvrta simfonija, op. 60. Puno je dobrih razloga da nam se u subotu 26. siječnja pridružite u Hrvatskom glazbenom zavodu u 20 sati i doživite remekdjela Ludwiga van Beethovena. I to "na treću", jer samo tako to i radi "orkestar s dušom" - Zagrebački orkestar mladih!
Svojim nastupima ansambl na jedinstveni ZOM-način uvijek pruža pregršt pozitivne energije, strasti i zajedništva u muziciranju i stvaranju "glazbe s dušom". Pridružite im se i vi! Najsretnijim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice za koncert, a prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Koncert na treću'' i vašim podacima. Prijave primamo do 15h u četvrtak 24. siječnja. Sretno!

Dvije ulaznice za koncert osvojili su Ivana Brekalo i Matija Gugić! Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Sucker Punch
Lotus i Replica u SAX-u
Otvoren MUU u SIGETUU
Filmske preporuke - Christian Bale
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU
Žuta crta
Čudo u Poskokovoj Dragi
Gricni foto sekcija
Malo je dovoljno
Ciklus Virtuoso
Mrtve duše
Tweetup unutar serije
Glorija u &TD-u
Vitez tame: Povratak
Hej! Kako si?

Gricni kategoriju