Koko i duhovi

Koko i duhovi

Bezvremenski junak iz priča na kojima su odrastale generacije napokon i na filmskom platnu! Koko i njegovi prijatelji vraćaju nas u djetinjstvo i dane kad smo Kušanove knjige gutali brže od hladnih sladoleda!

Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.
 
Nakon uspješne premijere, film se počinje prikazivati 6. listopada u kinima i to u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Šibeniku, a za ovaj filmski naslov najzaslužniji su:
Redatelj: Daniel Kušan
Uloge
: Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Predrag Vušović, Franjo Dijak, Almira Osmanović
Scenaristi
: Daniel Kušan i Ivan Kušan
Direktor fotografije: Mario Sablić
Scenograf: Ivan Veljača
Kostimografkinja: Emina Kušan
Glazba: Dinko Appelt
Montažer: Slaven Zečević
Dizajnerica zvuka: Dubravka Premar

Za sve one koji su su oduvijek fanovi Kokovih pustolovina Gricni i Continental film poklanjaju 5X2 ulaznice za film Koko i duhovi! Ulaznice se moraju iskoristiti najkasnije do 30. listopada u Movieplexu, Cineplexxu Osijek i Cineplexxu Split! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da odgovorite na pitanje:"Koje je godine napisana knjiga Koko i duhovi?". Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''Koko i duhovi'' na info@gricni.com zajedno s odgovorom i Vašim podacima. Prijave primamo do ponoći 7. listopada. Sretno svima!

Matea Radovan, Jadranka Batik, Marko Pavišić, Manuela Rogina i Veronika Pilatuš osvojili su po dvije ulaznice za film! Čestitamo! Molimo dobitnike da nam jave u kojem kinu će iskoristiti ulaznice. Ulaznice vrijede od 10. - 30. listopada! Hvala svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
Pronađite ljude u crnom!
Lea i Darija - Soundtrack
Green Lantern
DANI EUROPSKOG FILMA: PIRAN - PIRANO
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Koko i duhovi
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Barneyeva verzija
Maš Forma - unikatan nakit
Fortinbras se napio
Fedrina ljubav
Nina Romić + Mika Male + Lotus
Grand prix Animafesta
Počinje 8. Festival 25 FPS

Gricni kategoriju