Koko i duhovi

Koko i duhovi

Bezvremenski junak iz priča na kojima su odrastale generacije napokon i na filmskom platnu! Koko i njegovi prijatelji vraćaju nas u djetinjstvo i dane kad smo Kušanove knjige gutali brže od hladnih sladoleda!

Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.
 
Nakon uspješne premijere, film se počinje prikazivati 6. listopada u kinima i to u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Šibeniku, a za ovaj filmski naslov najzaslužniji su:
Redatelj: Daniel Kušan
Uloge
: Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Predrag Vušović, Franjo Dijak, Almira Osmanović
Scenaristi
: Daniel Kušan i Ivan Kušan
Direktor fotografije: Mario Sablić
Scenograf: Ivan Veljača
Kostimografkinja: Emina Kušan
Glazba: Dinko Appelt
Montažer: Slaven Zečević
Dizajnerica zvuka: Dubravka Premar

Za sve one koji su su oduvijek fanovi Kokovih pustolovina Gricni i Continental film poklanjaju 5X2 ulaznice za film Koko i duhovi! Ulaznice se moraju iskoristiti najkasnije do 30. listopada u Movieplexu, Cineplexxu Osijek i Cineplexxu Split! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da odgovorite na pitanje:"Koje je godine napisana knjiga Koko i duhovi?". Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''Koko i duhovi'' na info@gricni.com zajedno s odgovorom i Vašim podacima. Prijave primamo do ponoći 7. listopada. Sretno svima!

Matea Radovan, Jadranka Batik, Marko Pavišić, Manuela Rogina i Veronika Pilatuš osvojili su po dvije ulaznice za film! Čestitamo! Molimo dobitnike da nam jave u kojem kinu će iskoristiti ulaznice. Ulaznice vrijede od 10. - 30. listopada! Hvala svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (4 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Ranjena žena
Lux in Tenebris
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
Metastaze
Festival svjetskog kazališta 2012
IZLOG
Zdenka Kovačiček Cabaret Show
XV. FAKI
100. izvedba predstave "Čudo u Poskokovoj Dragi"!
NEKA BOLJI POBIJEDI
Dub trio u &TD-u
Počinje 8. Festival 25 FPS
Doktrina šoka
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Filmske preporuke - Christopher Nolan

Gricni kategoriju