Kako odgojiti štene

Kako odgojiti štene

Dobili ste preslatkog psića i odmah se bacate na odabir imena. Rex, Maza, Fido, Flip ili kako god ga već nazvali mora poput svakog drugog klinca dobiti porciju "uputa za pristojno ponašanje" ili da se tako izrazimo - odgoja!

U kući imate novo, preslatko, trapavo štene, a voljeli biste da bude dobro odgojeno u kući i vani. Skloni ste mu popuštati i ne znate kako ga odgojiti? Ovaj sjajni priručnik reći će vam koju vrstu psa nabaviti prema vašim sklonostima i osobinama, kako trenirati štene da ne skače na goste koji vam ulaze u kuću, da se ne penje po namještaju, kako ga hraniti i igrati se s njim, kako ga čuvati da mu se nešto ne dogodi, a da ima prostora za igru, što se može dogoditi pri druženju s drugim psima, kako razumjeti što vam pas govori i još mnoštvo drugih korisnih savjeta. Što je najvažnije, sve to možete postići bez udaraca i vike!
kako_odgojiti_stene
U suradnji s Profilom poklanjamo Vam primjerak knjige ''Kako odgojiti štene''. Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da točno odgovorite na pitanje: "Koliko stanica ima knjiga?" Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''Štene'' na info@gricni.com zajedno s Vašim podacima i točnim odgovorom kojeg možete pronaći ovdje. Prijave primamo sutra (3. ožujka) do ponoći. Sretno!

Ovu knjigu poklanjamo Spomenki Grgić! Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pozivamo vas da se igrate s Gricnijem i dalje jer vas očekuju brojne nagrade!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Čudo u Poskokovoj Dragi
Vitez tame: Povratak
Prevaranti
Probe - Ivan Androš
PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA
Divna stvorenja
Organ Vida
Mrtve duše
Inspektor Martin i banda puževa
Bolero - Davor Suhan
Naša majka
SCREEN on the GREEN
Počinje 8. Festival 25 FPS
Počinje SCREEN on the GREEN!
Stoljeće mudrosti

Gricni kategoriju