Kako biti odrasla osoba u vezi

Kako biti odrasla osoba u vezi

Kako biti odrasla osoba u vezi, kako odabrati partnera, koje su odlike prve faze veze, što kad nastanu sukobi, a što kad se pojavi ljubomora ili nevjera i moramo se suočiti s razočaranjem? I na kraju, ako i kad veza pukne, kako je završiti i krenuti dalje?

To su neke od tema o kojima možete čitati u novom Planetopijinom izdanju ''Kako biti odrasla osoba u vezi''. Sva ljubav ovoga svijeta neće nam donijeti sreću niti učiniti da veza skladno funkcionira. Za to je potrebno umijeće, a ono je prilično lako dostupno, kaže u uvodu ove knjige David Richo, bračni i obiteljski terapeut. Ljubav nije samo osjećaj nego i aktivna prisutnost u vlastitom životu, stoga Richo pojašnjava kako, usmjerivši se na osobni rast i razvoj, pronaći zadovoljstvo unutar sebe te postati kvalitetnija i ispunjenija osoba. Ostvarujući srodnost i bliskost sa svojom vlastitom dušom, ostvarujemo i kvalitetniju i ispunjeniju vezu.
kako_biti_odrasla_osoba_u_vezi
U nizu kreativnih i interesantnih vježbi, uz primjere iz dugogodišnje psihoterapeutske i savjetodavne prakse, autor nam s humorom pokazuje na koji način možemo osvijestiti strahove i blokade iz djetinjstva i prošlosti koji nas sprečavaju da ''... postanemo majstori dobrih odnosa". Dr. David Richo je bračni i obiteljski terapeut, psihoterapeut, učitelji pisac u Santa Barbari i San Franciscu u Kaliforniji, koji u svojem radu ističe jungovsko, transpersonalno i duhovno viđenje. Od istog autora u izdanju Planetopije objavljena je i knjiga ''Sinkronicitet''.

U suradnji s Planetopijom ponovno smo za Vas pripremili poklon! Poklanjamo Vam jedan primjerak knjige ''Kako biti odrasla osoba u vezi''! Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Kako biti odrasla osoba u vezi'', Vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Koja je knjiga istog autora također objavljena u izdanju Planetopije?'' Prijave primamo do 6. veljače u ponoć! Sretno!

Čestitamo Amaliji Kovač na čiju će adresu stići knjiga ''Kako biti odrasla osoba u vezi''! Hvala svima na sudjelovanju!
planetopija

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Malo je dovoljno
Garaža
Filmske preporuke
Divna stvorenja
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Tajna u njihovim očima
Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!
Ranjena žena
6. Kreativna događalica​
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
Pedalafest – prvi hrvatski biciklistički festival
Dama i Skitnica
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Green Lantern
Organ Vida

Gricni kategoriju