Jedan dan

Jedan dan

"Jedan dan" je nastao prema knjizi Davida Nichollsa koji je ujedno napisao i scenarij za film. Kritike tvrde da je transformacija iz knjige u film napravljena izuzetno kvalitetno, a kako trenuto igra u KIC-u pozivamo Vas da se sami odlučite sviđa li Vam se!


Ljubavna drama o Emmi i Dexteru koji se prvi put sretnu 15. srpnja 1988. te se njihovi životi nastavljaju ispreplitati narednih dvadeset godina. Nakon zajednički provedene noći na dan diplome, 15. srpnja 1988., razmaženog Dextera (Jim Sturgess) i radišnu Emmu (Anne Hathaway) život odvodi u raznim smjerovima. Prolaze godišnjice tog istog datuma, a Dexter i Emma se zbližavaju i razdvajaju...

Naslov originala: One Day
Trajanje: 108'
(SAD, Velika Britanija 2011.)
Uloge: Anne Hatthaway, Jim Strugess, Patricia Clarkson
Režija: Lone Scherfig

Ako Vas je zaintrigirala najava filma, odgovorite na nagradno pitanje i možda upravo Vi osvojite 2 ulaznice za večerašnju projekciju! Pitanje glasi: ''Tko je redatelj filma?'', a svoje odgovore i podatke šaljite nam na info@gricni.com s naznakom ''Jedan dan''. Prijave primamo do 14h. Sretno!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Irena Čurik: VIŠE NIJE BILO VIJESTI
Kvartet KLANG
Prizori s jabukom
La Mama u Zagrebu
Fotopoetika
Vedran Šilipetar, slikar i skulptor
Mršavljenje bez dijete
"Sramota" u kinima!
Lotus i Replica u SAX-u
Prolazi sve
Dani suvremenog plesa u Varaždinu
Maš Forma - unikatan nakit
Hej! Kako si?
10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!
Boys don't cry

Gricni kategoriju